Dodaj do ulubionych

Odzyskiwanie danych

IP: *.eaw.com.pl 07.12.13, 14:04
Witam
Niestety (myląc dyski ) usunąłem partycje NTFS na 3TB dysku (100% jedna partycja) i zainstalowałem na niej W7 tworząc 2TB partycję (czyli obecnie Partycja0 = 100MB bootująca, Partycja1 =2TB (NTFS) systemowa, i reszta jeszcze nie ruszana).
Jakie są szanse na odzyskanie czegokolwiek z poprzedniego układu.
Paweł
Obserwuj wątek
    • Gość: Kolobos Re: Odzyskiwanie danych IP: *.zask.pl 07.12.13, 15:40
      Napisz tutaj: www.elektroda.pl/rtvforum/viewforum.php?f=104
    • Gość: ? Re: Odzyskiwanie danych IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.13, 16:28
      1. I przede wszystkim wyjmij dysk z komputera.
      Unikniesz w ten sposób dalszych zmian na dysku.

Potem można bawić się w odzysk podłączając dysk do komputera gdzie już jest
      system operacyjny na innym dysku, ale szanse widzę marne :-)
      • Gość: 1.st.2. Re: Odzyskiwanie danych IP: *.dynamic.chello.pl 07.12.13, 21:33
        Miałem kiedys podobny problem. Dyski co prawda były mniejsze ale nie o to chodzi. Odzyskac oczywiście można, ale na pewno nie wszystko i na pewno bardzo dużo czasu ci to zajmie. Ja odzyskałem ok 40 % w katalogach i jakies 40 % sieczki z która cięzko sie walczy. Ale można się wiele nauczyć.
        • Gość: ja Re: Odzyskiwanie danych IP: *.eaw.com.pl 09.12.13, 23:37
          To czym sie bawic?, jesli odzyskam cokolwiek bedzie to dla mnie wartosciowe. Nawet 20%
    • Gość: trevor Re: Odzyskiwanie danych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.12.13, 15:35
      Tobie chyba chodzi o to, żeby odzyskać utracony terabajt przestrzeni, tak? Nieprzydzielony obszar możesz dodać do istniejącej lub nowej partycji nawet w systemie. Tutaj masz poradnik, jak tego dokonać.

Jeżeli jednak nie o to chodziło, to najmocniej przepraszam i życzę sukcesu w odzyskiwaniu danych.
      • Gość: annkka [...] IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 01.01.15, 19:23
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • tiges_wiz Co za idioci z tych spamerów... 01.01.15, 19:55
          przez 3 lata on zapomniał o sprawie.
          żeby być spamerem trzeba mieć IQ coś koło 80.
          • Gość: ? Re: Co za idioci z tych spamerów... IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.15, 19:59
            Przez rok, Cenzorze... Weź kalkulator...
            • tiges_wiz Re: Co za idioci z tych spamerów... 01.01.15, 20:06
              a ty się ciesz, że ktoś chce te śmieci wywalać, bo byś nic tu nie znalazł, tylko flame i spam. Ale co kto lubi.
              • Gość: ? Re: Co za idioci z tych spamerów... IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.15, 10:19
                Absolutnie oczywiście nie neguję wartości Twojej Cenzorze pracy...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka