Dodaj do ulubionych

Problem z windiws media player

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.04, 09:45
Mam mały kłopot: po zrestartowaniu windowsa xp uruchamia się nie wiadomo
dlaczego windows media palyer sam z siebie, w autostarcie niczego nie ma, a na rejestrze się nie znam. Jak ktoś wie o co chodzi to prosze o pomoc.
Obserwuj wątek
    • amon-ra Re: Problem z windiws media player 15.08.04, 16:20
      Gość portalu: Joasia napisał(a):

> Mam mały kłopot: po zrestartowaniu windowsa xp uruchamia się nie wiadomo
      > dlaczego windows media palyer sam z siebie, w autostarcie niczego nie ma, a na
      > rejestrze się nie znam. Jak ktoś wie o co chodzi to prosze o pomoc.

Menu Start, Uruchom, wpisz MSCONFIG i naciśnij Enter, przejdź na zakładkę Uruchamianie.
      • Gość: Joasia Re: Problem z windiws media player IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 15.08.04, 19:42
        W msconfig tez nic nie ma. Mysle ze to bedzie gdzies ukryte w rejestrze, ale sama sobie nie poradze.
        • amon-ra Re: Problem z windiws media player 15.08.04, 22:16
          Msconfig swoje dane bierze m. in. z rejestru. Kliknij Start, Programy, Autostart - jeżeli będzie tam pozycja odnosząca się do WMP, usuń ją.
          • Gość: Joasia Re: Problem z windiws media player IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 16.08.04, 08:27
            Autostart jest pusty, a problem mam nadal.
            • amon-ra Re: Problem z windiws media player 16.08.04, 12:27
              Gość portalu: Joasia napisał(a):

> Autostart jest pusty, a problem mam nadal.

Ściągnij program HijackThis i, po uruchomieniu, kliknij na Scan, następnie na Save log. Zapisz plik pod dowolną nazwą na pulpicie, otwórz go, zaznacz całą zawartość (np. klawiaturowym skrótem Ctrl + A), skopiuj (np. Ctrl + C) i wklej na forum (Ctrl + V).

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka