uht.dragon 24.08.04, 20:20 Gdy uruchamiam jakomś gre ktora ma lepszom grafike np. Sprintell Cell to po kilku minutach grania zawiesza sie. POmużcie co mam zrobić!!! PS.Jak sie zawiesi pokazujom sie kolorowe malutkie kropki DraGoN Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: niktabc Re: Komputer mi sie zawiesza IP: *.toya.net.pl 25.08.04, 00:06 JAKI PROCESOR? JAKA KARTA GRAFICZNA? JAKA PŁYTA GŁÓWNA? ILE MASZ RAMU I JAK RAM?? spróbuj wymienic sterowniki!! odpisz niktabc@vp.pl Link Zgłoś
user0001 Re: Komputer mi sie zawiesza 25.08.04, 01:05 Pomyśl o sprawdzeniu temperatury, zwłaszcza temperatury karty graficznej, Teraz jest gorąco na dworzu, więc radiatory działają mniej wydajnie niż w chłodne jesienne wieczory. Link Zgłoś
wam3.14r Re: Komputer mi sie zawiesza 25.08.04, 01:15 user0001 napisał: > Pomyśl o sprawdzeniu temperatury, zwłaszcza temperatury karty graficznej, > Teraz jest gorąco na dworzu, więc radiatory działają mniej wydajnie niż w > chłodne jesienne wieczory. Zamawiam Mandrake. Bo widzę że Ci od linuksa "nie piepszą" . Link Zgłoś