webminister 30.08.04, 11:09 Mam NIMO Codec Pack i probowalem w BestPlayer, CPlayer, Windows Media Player... Otwieram program (Player) ładuję film, znajduje się kodek (wgrywa się do paska), ale filmy jest "DO GÓRY NOGAMI" - pomóżcie !! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: e.111 Re: problem z kodekami... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 30.08.04, 11:12 ...spróbuj odwrócić monitor.Czasami pomaga... ;) Link Zgłoś
webminister Re: problem z kodekami... 30.08.04, 11:14 no niestety nie dało sie... :P bo wiesh chciałem wylaczyc grawitacje, ale przycisk nie dziala :( Link Zgłoś
Gość: Bob Re: problem z kodekami... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.08.04, 11:33 proponyję z home.hccnet.nl/h.edskes/mirror.htm#kazaa to K-Lite Mega Codec Pack 1.03 Link Zgłoś
polokokt Re: problem z kodekami... 30.08.04, 11:35 albo sciagnij sobie najnowszy kodek Divx'a z www.divx.com U mnie pomoglo. Nimo ostatnio cos zostal w tyle chyba z kodekami i nie ma najnowszych w swoim zestawie Link Zgłoś
aandrew Re: problem z kodekami... 30.08.04, 11:46 Proponuję ściągnąć ten mega kodek.MI on pomógł,a miałem jeszcze większe problemy z odtwarzaniem filmów niż Ty.A jak nie pomoże to z boku stronki podane są inne kodeki.Powodzenia. Oto link: www.free-codecs.com/download/ACE_Mega_CoDecS_Pack.htm Link Zgłoś
webminister Re: problem z kodekami... 30.08.04, 12:23 no bez kitu !! server mi wysyła z prędkością ok 5 KB/s - a to ma 44 MB !! ale moshe sie sciagnie... :) Link Zgłoś