06.10.14, 22:17
Możecie polecić jakiś sprawdzony serwis (najlepiej w Warszawie). Wczoraj lekko zamókł mi telefon i zaczął się jakoś dziwnie zachowywać, rozłożyłam go na części i schnie, można go już włączyć?
Obserwuj wątek
    • anrra12 Re: serwis 07.10.14, 14:48
      Możesz spróbować pójść tam serwis.sad.com.pl/ koleżanka tam naprawiała swojego iPhona i mówiła że dosyć szybko jej tam naprawili, tylko że u niech coś tam nie łączyło. A masz go na gwarancji lub ubezpieczeniu?
      • pastr Re: serwis 08.10.14, 10:00
        Jeśli telefon został zalany to gwarancja raczej tego nie obejmie. W telefonie są specjalne czujniki, które świadczą o tym, czy został zalany czy nie. Czasem wystarczy zostawić telefon na noc na zewnętrz np. jak się robi grilla i telefon i może on zamoknąć ze względu na różnicę temperatur i będzie wskazywał na zalanie.

Jeśli chodzi o serwis ispot na Marszałkowskiej to znajoma korzystała z ich usług. Dobre u nich jest to, że jak kupiłaś wcześniej u nich sprzet to na okres naprawy dostajesz macka albo iphona w zastępstwo. Bardzo fajny gest w kierunku klientów.
        • reggi34 Re: serwis 08.10.14, 16:04
          No ja właśnie niepotrzebnie się bawiłam w rozkładanie, poszłam do iSpota i zostawiłam. Trochę zapłacę za naprawdę ale na pewno to lepsze niż kupno nowego telefonu bym bardziej, że był w sumie nowy, będę miała nauczkę. Ale mają mi to szybko zrobić :)
          • seth-gecko Re: serwis 09.10.14, 22:19
            jeśli cos nam nawala lub nie działa lepiej nie bawić się w jednoosobowy serwis tylko oddać to do serwisu iSpot gdzie naprawą zajmą się fachowcy którzy się na tym rzeczywiście znają
          • pastr Re: serwis 10.10.14, 13:00
            Z tego co się orientuję to zalany telefon albo telefon z potłuczonym wyświetlaczem wymieniają na nowy.

Jak jeszcze nie zapłaciłaś za usługę w ispot to wex udział w konkursie applefobia.blogspot.com/2014/09/konkurs-nawet-z-nagroda.html a może uda ci się wygrać 300zł na serwis, tak więc mniej od razu zapłacisz w ispot
            • kinman Re: serwis 10.10.14, 17:58
              konkurs jest jeszcze aktualny? ja widfziałem, że ispot robił też konkurs na serwisie antyweb ale tam już się skonczył. swoją drogą, to troche tych nagród i konkursów serwisu tego ispota jest, można pograć, lubie takie akcję:) ispot ogólnie robi czesto fajne akcje dla fanów. ja co prawda nie mam problemów z swoim iphonem, choć voucher dla bezpieczentswa się opłaci :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka