Dodaj do ulubionych

Nie mogę przesłać formularza

08.11.14, 10:19
Aby przesłać formularz, przepisz wspak tekst 1a3itau8ih

Gdy napiszę 1a3itau8ih to dostaję napis:
Źle przepisałeś kod weryfikujący

Co mam napisać aby przesłać formularz?
Obserwuj wątek
    • kolobos Re: Nie mogę przesłać formularza 08.11.14, 12:44
      Masz napisac wspak tak jak to masz podane.
      • Gość: HaDwaO Re: Nie mogę przesłać formularza IP: *.146.74.210.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.14, 12:57
        Musiałby (zapewne) wiedzieć co to znaczy.
    • praktiss Re: Nie mogę przesłać formularza 08.11.14, 19:53
      Wspak oznacza 'od tyłu' więc przepisz hasełko zaczynając od literki 'h' a kończąc cyfrą '1'

Powodzenia!
      • mobic Re: Nie mogę przesłać formularza 08.11.14, 21:32
        Dziękuję bardzo praktiss. Zadziałało dzięki Tobie.
        • Gość: HaDwaO Re: Nie mogę przesłać formularza IP: *.147.89.110.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.11.14, 22:16
          mobic napisał:

> Dziękuję bardzo praktiss. Zadziałało dzięki Tobie.

Błąd. Zadziałało bo tak ktoś to (podobno) wymyślił. Jego zasługa jest taka, że pomógł leniowi, któremu nawet nie chciało się w słowniku (choćby w internecie) sprawdzić co znaczy 'wspak'. Wolałeś czekać kilka ładnych godzin aż ktoś ci wyłoży wyjaśnienie.
          • Gość: Kolobos Re: Nie mogę przesłać formularza IP: *.zask.pl 09.11.14, 00:07
            Nadal wierze, ze ten watek to tylko kiepski zart marnego trolla. Mozna miec braki w slownictwie i wiedzy ale podstawowe procesy myslowe powinny zachodzic, normalny myslacy czlowiek poszuka, sprawdzi i bedzie wiedzial. Nie bedzie pisal na forum czekajac biernie az mu podadza na tacy.

• Gość: ? Re: Nie mogę przesłać formularza IP: *.dynamic.chello.pl 09.11.14, 08:08
              Kolobosie, masz za dużo wiary w człowieka.

Nadto nie uważałeś na lekcjach historii - historii polskich sił zbrojnych
              gdzie wspominano o metodach nauczania poborowych rozróżniania stron ciała -
              - na jednym ramieniu przyczepiano garść słomy, na drugim garść siana
              i wydawano komendy - "W słomę zwrot !", "W siano zwrot !"...
              (przyczyna - komendy w prawo, w lewo - nie były rozumiane...
              • kocinos Re: Nie mogę przesłać formularza 09.11.14, 14:41
                No, to ja miałbym przechlapane .. Dla mnie - na pierwszy "ogląd" siano i słoma wygląda tak samo ...;)
                • Gość: anka32 Re: Nie mogę przesłać formularza IP: 178.235.208.* 09.11.14, 17:25
                  Powinniście mu Jobów zemścić go zgnoić ile tylko wejdzie a wy tak kulturalnie się z nim obeszliście. Chwale was za to profesorowie ze tyle nauki zaczerpnęliście w szkołach wyższych i mu tak luzem to przepuściliście.
                  • Gość: b Re: Nie mogę przesłać formularza IP: *.dynamic.mm.pl 10.11.14, 11:26
                    Gość portalu: anka32 napisał(a):

> Powinniście mu Jobów zemścić go zgnoić ile tylko wejdzie a wy tak kulturalnie s
                    > ię z nim obeszliście. Chwale was za to profesorowie ze tyle nauki zaczerpnęliśc
                    > ie w szkołach wyższych i mu tak luzem to przepuściliście.

No widzisz, a mówią, że na forach chamstwo panuje a tu sama najwyższej kategorii kultura.
                    PS: "Niechturzy są docenty a nie dochtury".
                • Gość: b Re: Nie mogę przesłać formularza IP: *.dynamic.mm.pl 10.11.14, 11:23
                  - Szwejku dlaczego spluwacie do spluwaczki?
                  - Bo jest napisane "spluwać do spluwaczki".

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka