Gość: Heniek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:32 po ostatnim sformatowaniu utworzono mi ghosta. teraz mam jakies trojany i chcialym otworzyc ten stary czysty system i wgrac go na nowo. jak to zrobic? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: heniek Re: jak uruchomic ghosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 21:52 please pomocy szybko please Link Zgłoś
adamuss Re: jak uruchomic ghosta 13.09.04, 22:18 Po pierwsze: Dobrze zadaj pytanie Napisz przynajmniej co rozumiesz przez "utworzono mi ghosta" - masz plik (i) .gho? Jeśli tak, to gdzie? Na dysku? Na CD? Czy ten CD jest bootowalny? Link Zgłoś
Gość: SsMyK Re: jak uruchomic ghosta IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.04, 23:31 odpal system z dyskietki startowej bądz botującą CD Widowsa 98. daj uruchom bez napędu cd-rom bedziesz miał a:/ przejdz na dysk na którym masz ghosta.exe np... a:/c: enter c:/cd ghost enter i jesli w tym folderze masz program ghost to dalej .. c:/GHOST/ghost enter i odpali Ci sie program. potem wybierasz partition --->from image (dajesz scieszkę dostepu ) zatwierdzasz , i w zasadzie to własnie przywracasz system. pisane z pamięci wiec mogłem cos przeoczyc,ale w taki sposób powracasz system. Pozdrawiam Link Zgłoś
gray Re: jak uruchomic ghosta 14.09.04, 10:16 w windowsie używa się znaku \ a nie, tak jak w normalnych systemach, / :-) Link Zgłoś