Dodaj do ulubionych

Zalany laptop

02.08.15, 14:41
Otóż mam problem , wylałem na swojego laptopa (na klawiaturę numeryczną) mniej więcej 20ml napoju zbyszko 3cytryny.Boję się go włączyć, w tamtym roku wylałem na niego sok marchwiowy wysuszyłem go i po godzinie znowu działał, co robić?
Obserwuj wątek
    • buraque Re: Zalany laptop 02.08.15, 15:04
      pabl_ooo napisał(a):

> Otóż mam problem , wylałem na swojego laptopa (na klawiaturę numeryczną) mniej
      > więcej 20ml napoju zbyszko 3cytryny.Boję się go włączyć, w tamtym roku wylałem
      > na niego sok marchwiowy wysuszyłem go i po godzinie znowu działał, co robić?

to samo co ostatnio, wysusz i módl się żeby zbyszko nie przegryzł elektroniki
      • pabl_ooo Re: Zalany laptop 02.08.15, 15:22
        Po pięciu sekundach laptopa wylączyłem i się suszy
        • pabl_ooo Re: Zalany laptop 02.08.15, 15:24
          Po jakim czasie go włączyć?
          • pabl_ooo Re: Zalany laptop 02.08.15, 16:27
            Działa
            • buraque Re: Zalany laptop 02.08.15, 23:14
              pabl_ooo napisał(a):

> Działa

nie ciesz się za wcześnie, nawet jeśli wysechł to problemy mogą się pojawić z opóźnieniem, bo zaczną np gnić ścieżki, poczytaj sobie o wpływie zalań na komputery, wujek google twoim przyjacielem
    • pabloby Re: Zalany laptop 16.01.19, 17:30
      Zamiast się modlić o to czy działa ten laptop to może lepiej na wszelki wypadek oddac go do serwisu żeby go sprawdzili? Dużo za taką usługę nie zapłacisz a będziesz miał pewność czy nic nie zostało uszkodzone. Napisz lub zadzwoń do optima-md.pl/serwis-laptopow-czestochowa-tani-serwis-notebookow/ i zapytaj ile by cię kosztowała taka usługa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka