Dodaj do ulubionych

Bateria videorejestratora

17.09.16, 13:48
Zakupiłem nowy videorejestrator, jednak źle sformatowałem baterię, w trybie zapisu nie wytrzymuje nawet półtorej godziny.
Czy można te baterię przywrócić do stanu sprzed formatowania lub jakoś zregenerować?
Obserwuj wątek
    • Gość: b Re: Bateria videorejestratora IP: *.dynamic.mm.pl 17.09.16, 16:26
      Sformatowałeś powiadasz?
      • piotr111981 Re: Bateria videorejestratora 17.09.16, 16:45
        Do pełna nie ładowałem zupełnie bo nie zgasła czerwona lampka i być może dlatego krótko wytrzymuje.
        • kolobos Re: Bateria videorejestratora 18.09.16, 15:15
          Nowy firmowy, czy nowy "bezmarkowy" z kiepska bateria?

Skoro jest nowy to go oddaj na gwarancje.

Mozna tez wymienic baterie na nowa.
        • calafiore Re: Bateria videorejestratora 18.09.16, 22:54
          To nie to. Produkt jest wadliwy
    • wariant_b Re: Bateria videorejestratora 18.09.16, 23:39
      A ile powinien wytrzymywać, bo wideorejestratory zwykle mają dość słabe baterie,
      które raczej należy traktować jako awaryjne na wypadek chwilowego braku zasilania?
      • piotr111981 Re: Bateria videorejestratora 31.10.16, 08:03
        I tak Power Bank podładowuje w czasie jazdy.
        Wyłączenie videorejestratora w czasie zapisu może spowodować zakłócenia w zapisie, błędy w plikach?
        Niektóre pliki są nie do odtworzenia z błędami.
        • Gość: ? Re: Bateria videorejestratora IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.16, 05:30
          Piotrze N...

Twój "wideorejestrator w czasie jazdy" - jak najbardziej masz okazję go podłączyć do układu elektrycznego w twoim samochodzie - musi mieć taką możliwość i tak to powinno działać.

Jak działa bez zewnętrznego zasilania 1,5 godziny - to i tak bardzo dobry wynik, nawet szczytowe chyba osiągnięcie "kamer sportowych" typu GoPro nie działa jakoś rażąco dłużej na akumulatorze...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka