piotr111981 17.09.16, 13:48 Zakupiłem nowy videorejestrator, jednak źle sformatowałem baterię, w trybie zapisu nie wytrzymuje nawet półtorej godziny. Czy można te baterię przywrócić do stanu sprzed formatowania lub jakoś zregenerować? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: b Re: Bateria videorejestratora IP: *.dynamic.mm.pl 17.09.16, 16:26 Sformatowałeś powiadasz? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr111981 Re: Bateria videorejestratora 17.09.16, 16:45 Do pełna nie ładowałem zupełnie bo nie zgasła czerwona lampka i być może dlatego krótko wytrzymuje. Odpowiedz Link Zgłoś
kolobos Re: Bateria videorejestratora 18.09.16, 15:15 Nowy firmowy, czy nowy "bezmarkowy" z kiepska bateria? Skoro jest nowy to go oddaj na gwarancje. Mozna tez wymienic baterie na nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
calafiore Re: Bateria videorejestratora 18.09.16, 22:54 To nie to. Produkt jest wadliwy Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Bateria videorejestratora 18.09.16, 23:39 A ile powinien wytrzymywać, bo wideorejestratory zwykle mają dość słabe baterie, które raczej należy traktować jako awaryjne na wypadek chwilowego braku zasilania? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr111981 Re: Bateria videorejestratora 31.10.16, 08:03 I tak Power Bank podładowuje w czasie jazdy. Wyłączenie videorejestratora w czasie zapisu może spowodować zakłócenia w zapisie, błędy w plikach? Niektóre pliki są nie do odtworzenia z błędami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ? Re: Bateria videorejestratora IP: *.dynamic.chello.pl 02.11.16, 05:30 Piotrze N... Twój "wideorejestrator w czasie jazdy" - jak najbardziej masz okazję go podłączyć do układu elektrycznego w twoim samochodzie - musi mieć taką możliwość i tak to powinno działać. Jak działa bez zewnętrznego zasilania 1,5 godziny - to i tak bardzo dobry wynik, nawet szczytowe chyba osiągnięcie "kamer sportowych" typu GoPro nie działa jakoś rażąco dłużej na akumulatorze... Odpowiedz Link Zgłoś