Gość: A IP: 195.85.249.* 19.10.04, 13:04 Witam Chciałbym połączyć bezprzewodowo lapiego i drukarkę. Wiem , że mozna to zrobić na podczerwień. Niestety z różnych względów odpada. Jak mozna by to zrobic? Prosze o radę? Z gory dziekuję A Link Zgłoś Obserwuj wątek
user0001 Re: Laptop+drukarka 19.10.04, 13:12 WiFi w laptopie i drukarka sieciowa (jakiś z zaawansowanych modeli podłączanych do sieci lokalnej) podłączona przez AP? Niestety jest to raczej rozwiązanie dla firm (koszt drukarki sieciowej). Link Zgłoś
m.gregor Re: Laptop+drukarka 19.10.04, 13:48 A co z modulami BT do komputerow i drukarek? Moze to jest rozwiazanie? Link Zgłoś
Gość: A Re: Laptop+drukarka IP: 195.85.249.* 19.10.04, 15:00 No własnie czy BT podłączone do USB poradzi sobie. Czy wszystkie nowsze drukarki maja USB? A Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: Laptop+drukarka IP: *.west.biz.rr.com 19.10.04, 18:14 A napisał(a): > Witam > Chciałbym połączyć bezprzewodowo lapiego i drukarkę. Wiem , że mozna to > zrobić na podczerwień. Niestety z różnych względów odpada. > Jak mozna by to zrobic? Prosze o radę? > Z gory dziekuję > A podczerwieni juz od dawna sie nie uzywa. Masz do wyboru: WiFi (zasieg) albo Bluetooth! Link Zgłoś
Gość: Obcy Re: Laptop+drukarka IP: *.nitronet.pl / *.nitronet.pl 19.10.04, 19:32 Niewiem dlaczego twierdzisz że podczerwieni od dawna się nie używa. Ja ma laptopa Compaq i drukarkę Canona (przenośną z akumulatorem), wszystko mieści się w jednej torbie i idealnie nadaje się do wydruków w terenie - oczywiście poprzez Irde. Link Zgłoś
Gość: A Re: Laptop+drukarka IP: 195.85.249.* 20.10.04, 09:21 OK zaczynam dryfować w stronę BT. TYlko.....jako tzw "lajkonik" mam pytanie czysto techniczne. Czy wystarczy zakupic dwa BT i podłączyć je do USB w lapie i drugi w drukarce i już powinno działać? Pomijam oczywiscie kwestie softu. Pzdr A Link Zgłoś