Gość: blabla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.04, 13:19 czy program antywirusowy powinien być dostowowany do np. tego jaki jest system operacyjny? nie wiem jaki program mam kupić dla komputera domowego. poradźcie coś Link Zgłoś Obserwuj wątek
cooba75 Re: program antywirusowy 21.10.04, 13:50 Jesli do domu to: Avast www.avast.download.fr.pl/ Jesli juz chcesz kupowac to zajrzyj na strone: www.antivirus.com.pl/cenniki.php Ciekawe porownanie programow antywirusowych: www.anti-virus-software-review.com/ Link Zgłoś
Gość: tytek Re: program antywirusowy IP: 64.132.198.* 21.10.04, 19:11 Dla naprzykład dla AVG jest wszystko jedno jaki system masz go po polsku najlepiej wziasc triala 30 dni przy linkudo pobrania tak pisze tu ci siuę pobierze od razu plik jak chcesz www.grisoft.com/us/us_dwnl_trial.php www.grisoft.com/us/us_index.php Link Zgłoś
Gość: galilleo Re: program antywirusowy IP: *.west.biz.rr.com 21.10.04, 19:44 blabla napisał(a): > czy program antywirusowy powinien być dostowowany do np. tego jaki jest > system operacyjny? TAK! AntiVir Personal Edition - all in one package for Windows 95/98/Me & NT/2000/XP AntiVir® file: avwinsfx.exe Personal Edition versia 6.28.00.07 for Windows Me (Me&98&95) and XP (XP&2000&NT) www.avup.de/personal/en/avwinsfx.exe > nie wiem jaki program mam kupić dla komputera domowego. poradźcie coś A po co kupowac? www.free-av.com Link Zgłoś