Dodaj do ulubionych

A NIECH SE GADAJĄ!!!!!!!!!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:31
A ja wam mówię, że najlepszą przeglądarką internetową jest Opera i jak narazie nikt nie wymyślił nic leoszego!

Pozdro!
Obserwuj wątek
    • Gość: jegomość A NIECH SE GADAJĄ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:47
      A moim zdanem, pomimo całego tego szumu o wirusach i robakach przedostających
      się przez Internet Explorer, to i tak IE jest najlepszy. Odpalam codziennie
      AdAware, Spybota i skanuję dysk antiwirusem i jest git! Usuwa wszystko co złapię
      podczas sufowania!

Hej!
      • Gość: dobry człowiek Re: A NIECH SE GADAJĄ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 11:11
        Mylisz się mości jegomościu spróbuj Opery! Jest tylko jeden warunek trzeba ją dobrze ustawić. A naprawdę każdy może ja dopasować do do siebie!

Pozdrawiam!

"Do knajpy i konia nie podchodż od tyłu"!!!!!!!!!!!!!!!
      • gray Re: A NIECH SE GADAJĄ!!!!!!!!!!! 05.11.04, 11:18

no widzisz, ja zatrzymuję się na odpaleniu firefoksa ale możesz mieć jakies
        upodobanie w wywalaniu tego co ci ściągnęła bez twojej wiedzy przeglądarka -
        twoja sprawa.
        • maciejpoczta Re: A NIECH SE GADAJĄ!!!!!!!!!!! 05.11.04, 11:27
          Jegomość po prostu osiąga wielkie zadowolenie z obserwowania pracy antywirusa,
          ad-aware, spybota i innych. W tej sytuacji faktycznie IE jest najlepszy, bo
          żadna inna przeglądarka nie zapewni mu takich emocji. Wyobrażam sobie tą ekstazę
          po wykryciu zagrożenia... ech.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka