Gość: dobry człowiek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:31 A ja wam mówię, że najlepszą przeglądarką internetową jest Opera i jak narazie nikt nie wymyślił nic leoszego! Pozdro! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jegomość A NIECH SE GADAJĄ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 10:47 A moim zdanem, pomimo całego tego szumu o wirusach i robakach przedostających się przez Internet Explorer, to i tak IE jest najlepszy. Odpalam codziennie AdAware, Spybota i skanuję dysk antiwirusem i jest git! Usuwa wszystko co złapię podczas sufowania! Hej! Link Zgłoś
Gość: dobry człowiek Re: A NIECH SE GADAJĄ!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.04, 11:11 Mylisz się mości jegomościu spróbuj Opery! Jest tylko jeden warunek trzeba ją dobrze ustawić. A naprawdę każdy może ja dopasować do do siebie! Pozdrawiam! "Do knajpy i konia nie podchodż od tyłu"!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
gray Re: A NIECH SE GADAJĄ!!!!!!!!!!! 05.11.04, 11:18 no widzisz, ja zatrzymuję się na odpaleniu firefoksa ale możesz mieć jakies upodobanie w wywalaniu tego co ci ściągnęła bez twojej wiedzy przeglądarka - twoja sprawa. Link Zgłoś
maciejpoczta Re: A NIECH SE GADAJĄ!!!!!!!!!!! 05.11.04, 11:27 Jegomość po prostu osiąga wielkie zadowolenie z obserwowania pracy antywirusa, ad-aware, spybota i innych. W tej sytuacji faktycznie IE jest najlepszy, bo żadna inna przeglądarka nie zapewni mu takich emocji. Wyobrażam sobie tą ekstazę po wykryciu zagrożenia... ech. Link Zgłoś