aaniolek 30.04.02, 13:38 pytanie naturalnie do asow komputerowych, powie mi to ktos tutaj, podobniez mozna to zrobic w ciagu 30sek. Link Zgłoś Obserwuj wątek
laser_ Re: IP - adres, jak go sprawdzic... 30.04.02, 17:18 aaniolek napisał(a): > pytanie naturalnie do asow komputerowych, powie mi to ktos tutaj, podobniez > mozna to zrobic w ciagu 30sek. Aby zobaczyć jak Cię widzą IP i rev.DNS można wejść chociażby na stronkę www.klubhis.hrleon.com/ Link Zgłoś
aaniolek Re: IP - adres, jak go sprawdzic... 30.04.02, 20:33 laser_ napisał(a): > aaniolek napisał(a): > > > pytanie naturalnie do asow komputerowych, powie mi to ktos tutaj, podobnie > z > > mozna to zrobic w ciagu 30sek. > > Aby zobaczyć jak Cię widzą IP i rev.DNS można wejść chociażby na stronkę > <a href="http://www.klubhis.hrleon.com/"target="_blank">www.klubhis.hrleon.com/ > </a> nie zrozumielismy sie: jak sprawdzic czyis, czyli np. od jednej z osob na forum, adres IP, no jak? Link Zgłoś
Gość: soltysik Re: IP - adres, jak go sprawdzic... IP: *.utaonline.at 01.05.02, 20:00 MS-DOS polecenie: tracert XXX.XXX.XX.XXX X-numer IP Link Zgłoś