Dodaj do ulubionych

HELP - mam bana w call of duty multyplayer i...

IP: *.udn.pl 16.11.04, 15:35
Witam. Mój niedorozwinięty brat zagrał sobie w Call of Duty UO przez internet
i zaczoł się wydurniać i strzelać do swoich za co chyba dostał bana. Teraz
nie mogę wejść na ŻADEN serwer, gdyż pojawia się komunikat:

Serwer Disconnected - has been permanently banned from this Game Serwer via
Punk Buster
...GLOBAL Punk Buster GUID BAN e2730773
Obserwuj wątek
    • Gość: gracz Re: HELP - mam bana w call of duty multyplayer i. IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 16.11.04, 15:41
      jesli masz gre oryginala to jestes "udupiony"
      moze ci pomoze instalacja windowsa od nowa a potem instalacja gry
      ale nie obiecuje

• Gość: POMOCY PLISSS A jeśli mam grę nieorginalną??? jest szansa? IP: *.udn.pl 16.11.04, 16:08
        co wtedy mogę zrobić?
        • user0001 inny cd-key? [n/t] 16.11.04, 16:35
        • m.gregor Re: A jeśli mam grę nieorginalną??? jest szansa? 16.11.04, 16:51
          Napisac do admina serwera błagalny list ze przepraszasz na kolanach itp, itd...
    • Gość: POMOCY Ratujcie :( będe płakał :(( IP: *.udn.pl 16.11.04, 18:49
      Nie pomogła zmiana CD keya. W ogóle dlaczego jak mi ktoś nawet dał bana na
      jakimś serwerze to nie moge grać na ŻADNYCH serwerach? Moge grać tylko na tych
      bez Punk Bustera.
      Pomózcie prosze co z tym można zrobić, ja kocham tę gre... chyba sie popłacze :(
      • kell99 Re: Ratujcie :( będe płakał :(( 16.11.04, 18:56
        A tak z ciekawosci, za co dostales bana? Zarobiles go osobiscie, czy cala siec?
        No pochwal sie, pochwal...
        • Gość: Pomocy POPRAWKA IP: *.udn.pl 16.11.04, 19:04
          Co do pytania za co zarobiłem bana. Mój durny braciszek wszedł na jakiś
          serwerek i jak juz napisalem zaczoł strzelać do swoich. I oni sie chyba
          zdenerwowali.

Źle napisałem w poprzednim poście. Nie moge stwierdzić, że cd key nie pomaga bo
          go nie zmieniłem. Wpisałem przez przypadek jeszcze raz ten sam. Tylko że jest
          pewnien problem. NIEGDZIE NIE MOGE ZNALEŹĆ CD KEYA INNEGO NIŻ: 74b3-jn4n-4wt4-
          wrhn-64bf. NA każdej sronce z serialami jest ten sam cd key nigdzie nie ma
          innego!!! co jest czyżby ta gra miała jeden CD KEY?!?!?!?!
          • Gość: joker Re: POPRAWKA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 19:08
            Utworz nowego uzytkownika na kompie i z niego sie loguj.
            • tswiercz Re: POPRAWKA 16.11.04, 19:24
              Wydaje mi się, że to jest ban na IP i wtedy nie wiele zrobisz. Jaki masz dostęp, neozdrada, sieć lokalna, prywatne/publiczne IP, stałe/zmienne IP.
              • Gość: POMOCY Re: POPRAWKA IP: *.udn.pl 16.11.04, 19:31
                Internet mam z dami (kablówka), a IP o ile się nie mylę mam publiczne :( :( :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka