Dodaj do ulubionych

Laptopy HP czy warto?

IP: *.teol.net 18.11.04, 17:28
Mam mozliwość zakupu nowego laptopa HP w USA w cenie 25% mniejszej jak w
Polsce, niestety gwarancja tylko na terenie USA. Co sadzicie o trwałości
sprzetu tej firmy, czy warto w to wejść ???
Z góry dzieki za odpowiedz, pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: galilleo Re: Laptopy HP czy warto? IP: *.west.biz.rr.com 19.11.04, 10:41
      Maxx33 napisał(a):

> Mam mozliwość zakupu nowego laptopa HP w USA w cenie 25% mniejszej jak w
      > Polsce, niestety gwarancja tylko na terenie USA. Co sadzicie o trwałości
      > sprzetu tej firmy, czy warto w to wejść ???
      > Z góry dzieki za odpowiedz, pozdrawiam

HP po wykupieniu Compaq spadło w jakosci.

W USA mozesz kupic na co ciebie stac. Kup albo IBM albo ASUS!

Nie kupuj CENY, kupuj jakosc!
      • Gość: nick Re: Laptopy HP czy warto? IP: *.wroc.pl 19.11.04, 10:45
        mam podobne pytanie: jakiego laptopa
        polecacie (marka, typ)? Mogę dać do 6000zł, w grę wchodzi
        wyłącznie sklep w Polsce.
    • Gość: HP :( Re: Laptopy HP czy warto? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 15:25
      HP nie polecam - dziadowski plastik - mi popękała obudowa przy zawiasach po
      roku a w serwisie mnie olali - powiedzieli że mogą wymienić cały wyświetlacz za
      ponad 3000zł a samej obudowy się nie da. Nibdy więcej nie wdepnę w tą firmę...
      • Gość: hp Re: Laptopy HP czy warto? IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.11.04, 01:22
        hp to akurat obudowy ma zajebiste ale elektronika to jest do dupy. Serwisy w PL
        to qrva je..e sredniowiecze i pie*dolone zlodziejstwo. Nie warto...
        • Gość: WIk Re: Laptopy HP czy warto? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 01:51
          No z servisem HP w Polsce to niestety tak jest równiez w przypadku innego
          sprzętu tej firmy... :/// Znajomi maja noteboki HP i ciągla jakieś kłopoty z
          drobnymi pierdołami. Z drugiej strony sprzęt kumpla (HP) ma za soba kilka
          upadków ze stołu na imprezach i twarde lądowanie z roweru pod plecami dorosłego
          człowieka i nadal chodzi choć nie tak jak kiedyś... :))) Ja słyszałem, że trzeba
          od jakiegos pół roku omijać najtańsze modele Toshiby, bo sie sypią - te droższe
          są nadal ok. Podobno bardzo dobry jest ACER.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka