Dodaj do ulubionych

Nowy Avast.

IP: *.chello.pl 21.11.04, 20:49
Nareszcie avast może skanować pocztę w moim thunderbirdzie 'w locie'. Tyle na
to czekałem i stało się!!! Hurra!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: perun Re: Nowy Avast. IP: *.dip.t-dialin.net 21.11.04, 21:15
      A jak to ustawic?
      • Gość: thunderbird.pl Re: Nowy Avast. IP: *.chello.pl 21.11.04, 22:24
        Nic nie musisz ustawiać. Po prostu instalujesz i działa! Bosko :)

The Internet Mail provider has been enhanced so that it is now able to filter
        email traffic automatically, without the need of reconfiguration of the mail
        client programs. This is realized by employing a low-level network filtering
        driver that is able to intercept all communication streams and divert them to
        the avast! mail scanner.
        • Gość: indis Re: Nowy Avast. IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.11.04, 10:27
          U mnie aVast przepuścił pare biglów.
    • gray Re: Nowy Avast. 22.11.04, 11:00

współpraca z TheBat! również została poprawiona. dodano ponadto plugin 'osłona
      sieciowa', który funkcjonuje jak 'mini-firewall' chroniący przed atakami robaków
      internetowych - właśnie od kilku dni przeżywam najazd czegoś co avast nazywa
      DCOMExploit próbującego wbić się na port tcp/135. podejrzewam, że jest to któryś
      z robaków wykorzystujących lukę w DCOM/RPC ujawnioną i poprawioną przez MS już
      dość dawno. w pewien sposób obrazuje to niską dbałość użytkowników o
      bezpieczeństwo swojego systemu - co z tego, że jest łatka skoro wiele osób jej
      nie zainstalowało a im więcej dziur tym więcej nie zainstalowanych łatek :/
      • Gość: perun Re: Nowy Avast. IP: *.dip.t-dialin.net 22.11.04, 16:18
        U mnie te logi tez sa prawie czały czas, wiec je wyłączyłem bo wkurzają człeka hehe.
    • Gość: indis co to znaczy "nowy" avast IP: *.lubin.dialog.net.pl 22.11.04, 11:08
      O której wersji mowa?
      • gray Re: co to znaczy "nowy" avast 22.11.04, 11:15

zdaje się, że o 4.5
        pluginy, które aktualnie mam zainstalowane są w wersji 4.5-523
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka