Gość: Alina IP: 80.72.38.* 06.12.04, 22:33 POTRZEBUJĘ KUPIĆ LAPTOPA NIE BARDZO WIEM JAKI??? ASUS CZY TOSHIBA??? KTÓRA LEPSZA FIRMA? Link Zgłoś Obserwuj wątek
m.gregor Re: ASUS czy TOSHIBA??? 06.12.04, 22:34 A jakie fundusze na zakup notebooka chcesz przeznaczyc? Jesli stac Cie na ASUS'a to kup ASUS'a. Jesli nie to Toshiba, HP/Compaq bedzie dobrym wyborem. Link Zgłoś
Gość: galilleo IBM albo ASUS !!!!! IP: *.west.biz.rr.com 06.12.04, 22:41 Bez watpienia ASUS! Ignoruj tego debila mgregor on jak zwykle glupoty pisze! Link Zgłoś
Gość: seler Re: IBM albo ASUS !!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 22:49 Jesli chodzi o cene to Asus lub HP, ten ostatni posiada clakiem przyjemne modele z serii 9020, tanie i nie maja wad jak starci bracia compaqi, Toshiba jest ok ale cena juz nie.Osobiscie lepiej HP, w Asusie wkurza mnie jego wykonanie trochy niedbale. Link Zgłoś
m.gregor Re: IBM albo ASUS !!!!! 06.12.04, 22:51 Posluchaj chamie: jeszcze jeden post w ktorym mnie obrazisz bez powodu to sprawa wyladuje w abuse. I nie bede sie z Toba cackal. EOT z mojej strony. Link Zgłoś
mario71 Re: ASUS czy TOSHIBA??? 09.12.04, 14:05 Zalezy jak bedzie traktowany. Jak bedziesz go duzo wozic i ma byc solidniejszy to polecam Toshibe bo sa na to wytrzymale. Cenowo - ASUS. Link Zgłoś