Dodaj do ulubionych

emule-jaki serwer

IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:38
moze ma ktos program emule i moze mi pomuc??co zrobic zeby szybko sciagac
pliki .....jaki serwer jest najszybszy waszym zdaniem???
Obserwuj wątek
    • neder Re: emule-jaki serwer 26.02.05, 19:56
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=20952213&v=2&s=0
    • Gość: vikka Re: emule-jaki serwer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 20:25
      wejdz na serwery(3 opcja od lewej)
      bedzie lista serwerow,w 5 kolumnie(uzytkownicy) wdus trojkat tak,by szedl na
      dół(malejaco) i wybierz 1szy serwer z listy:)i tak za kazdym razem-bierz ten 1szy:)

wejdz na kad(2 od lewej)i po prawej stronie zaznacz podlacz-jak bedzie ok to na
      dole na pasku bedzie kula ziemska z 2 zielonymi strzalkami(do tej pory=jak masz
      kad wylaczony to strzalki sa zielona i czerwona)

jak Ci zalezy na czyms szczegolnie ustaw priorytet:
      opcja transfer(4 od lewej),prawym przyciskiem myszy na wybrany
      utwor/film/cokolwiek wybierz opcje priorytet(pobierz)i ustaw wysoki.ustawianie
      wszystkich na wysoki nie ma wiekszego sensu,bo tu chodzi o kolejnosc
      sciagania(wysoki=pierwszy bedzie)
      • Gość: fazol Re: emule-jaki serwer IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:40
        dzieki za pomoc
    • Gość: fazol Re: emule-jaki serwer IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 01:02
      ale w tym kad mam tylko jedna zielona strzalke a druga jest czerwona i sie nie
      zmienia
      • Gość: vikka Re: emule-jaki serwer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:44
        to chwilę potrwa(w tym czasie bedzie ...podłączony/kad podłączanie)jak zrobisz
        tak jak Ci napisalam,to za chwile sie podłączy i bedzie zielona
        i bedziesz miał na dole koło globusa:....podłączony/kad:podłączony

nie wiem jak to robisz,w kazdym razie jak wejdziesz na opcje kad to po prawej na
        górze masz podłącz i tam musisz zazmaczyc:)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka