Gość: fazol IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 26.02.05, 19:38 moze ma ktos program emule i moze mi pomuc??co zrobic zeby szybko sciagac pliki .....jaki serwer jest najszybszy waszym zdaniem??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
neder Re: emule-jaki serwer 26.02.05, 19:56 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=20952213&v=2&s=0 Link Zgłoś
Gość: vikka Re: emule-jaki serwer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.02.05, 20:25 wejdz na serwery(3 opcja od lewej) bedzie lista serwerow,w 5 kolumnie(uzytkownicy) wdus trojkat tak,by szedl na dół(malejaco) i wybierz 1szy serwer z listy:)i tak za kazdym razem-bierz ten 1szy:) wejdz na kad(2 od lewej)i po prawej stronie zaznacz podlacz-jak bedzie ok to na dole na pasku bedzie kula ziemska z 2 zielonymi strzalkami(do tej pory=jak masz kad wylaczony to strzalki sa zielona i czerwona) jak Ci zalezy na czyms szczegolnie ustaw priorytet: opcja transfer(4 od lewej),prawym przyciskiem myszy na wybrany utwor/film/cokolwiek wybierz opcje priorytet(pobierz)i ustaw wysoki.ustawianie wszystkich na wysoki nie ma wiekszego sensu,bo tu chodzi o kolejnosc sciagania(wysoki=pierwszy bedzie) Link Zgłoś
Gość: fazol Re: emule-jaki serwer IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 00:40 dzieki za pomoc Link Zgłoś
Gość: fazol Re: emule-jaki serwer IP: *.net / *.internetdsl.tpnet.pl 27.02.05, 01:02 ale w tym kad mam tylko jedna zielona strzalke a druga jest czerwona i sie nie zmienia Link Zgłoś
Gość: vikka Re: emule-jaki serwer IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.02.05, 17:44 to chwilę potrwa(w tym czasie bedzie ...podłączony/kad podłączanie)jak zrobisz tak jak Ci napisalam,to za chwile sie podłączy i bedzie zielona i bedziesz miał na dole koło globusa:....podłączony/kad:podłączony nie wiem jak to robisz,w kazdym razie jak wejdziesz na opcje kad to po prawej na górze masz podłącz i tam musisz zazmaczyc:) Link Zgłoś