Gość: vikka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 16:50 dajcie linka,gdzie moge to sciagnac,bo thebat.pl nie dziala:( Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: vikka Re: bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:53 a wczesniej nie dzialala:/// Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:11 a co mam stamtad ściagnac? Link Zgłoś
neder Re: bat 25.03.05, 20:20 Gość portalu: vikka napisał(a): > a co mam stamtad ściagnac? hihi, rozbrajasz mnie coraz bardziej ;p vikka, Ty jedna wiesz z jakim zamiarem szłaś na tą stronę...:) skąd mamy wiedzieć co Ty chciałaś ściągnąć;/ a rada zakupu gazety z pełną wersją była jak najbardziej słuszna bo the Bat jest płatny. wiesz o tym, pradwa? Ze stronki ściągniesz pewnie tylko wersję trial. pzdr. Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:34 neder napisała: > hihi, rozbrajasz mnie coraz bardziej ;p ### miło mi;) > vikka, Ty jedna wiesz z jakim zamiarem szłaś na tą stronę...:) skąd mamy > wiedzieć co Ty chciałaś ściągnąć;/ a rada zakupu gazety z pełną wersją była jak > > najbardziej słuszna bo the Bat jest płatny. wiesz o tym, pradwa? ### myslalam,ze nie:((tzn,ze sobie sciagne jak kazdy inny program:) Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.05, 20:35 a chcialam to,bo OE mi sie znudzil:) Link Zgłoś
neder Re: bat 25.03.05, 21:37 to może spróbuj najpierw darmowego thunderbirda www.thunderbird.pl/ PS. niedługo będziesz tu miała funclub, haha ;D Link Zgłoś
Gość: niktabc@vp.pl Re: bat IP: *.toya.net.pl 23.03.05, 20:26 www.komputerswiat.pl a w KŚ expert AKTULANYM JEST NA PŁYUCIE WERSJA home pełna z licencją Link Zgłoś
Gość: vikka Re: bat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.05, 20:54 dzięki,ale chcialam sobie z netu sciagnac:) Link Zgłoś