Gość: kasia IP: *.pentex.pl 23.03.05, 22:51 kupiłam myszkę optyczną z przezroczysta obudową ale cały czas świeci nawet po wyłaczeniu komputera. Chciałabym zeby sie wyłączała całkowicie, może coś przestawić w BIOSIE ale co? Prosze o pomoc Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: yoyoyo Re: migająca (świecąca) myszka IP: *.chello.pl 26.03.05, 17:28 sama BIOS jesteś ja mam laserową i mi sie nie wyłączala a potem sama sie ustawiła i wyłącza sie hehe Link Zgłoś
Gość: Greg Re: migająca (świecąca) myszka IP: *.tebo.net / 195.116.90.* 26.03.05, 23:11 To wyłączaj listwę zasilającą zestaw i już. Niestety tak to już jest, że płyta ATX jest cały czas pod napięciem, jeśli tylko do zasilacza dopływa prąd, za to rada na świecącą mysz może być jedna: wyłączyć opcję "USB device (mouse) power- up (wake up)" czy coś podobnego, w Setup'ie BIOS właśnie, ale jeśli nie jesteś pewna, gdzie tego szukać, lepiej sama nie próbuj nic zmieniać! Link Zgłoś
kalinowski11 Re: migająca (świecąca) myszka 27.03.05, 09:15 Jak masz podłączoną do USB to będzie świecić :) Jak podłączysz do PS2 , w zestawie masz przejściówkę (ewentualnie dokupisz) to nic świecić nie będzie . Pozdrawiam . Wesołych Świąt :) Link Zgłoś
Gość: targa Re: migająca (świecąca) myszka IP: *.80-202-253.nextgentel.com 27.03.05, 09:21 Ja mam myszke podlaczona przez przejsciowke do PS-2 i tez pieknie swieci przy wylaczonym kompie. Mam plyte MSI. Link Zgłoś
kalinowski11 Re: migająca (świecąca) myszka 27.03.05, 09:28 Ja mam Solteka i myszkę Creative i nie świeci :) Link Zgłoś
Gość: targa Re: migająca (świecąca) myszka IP: *.80-202-253.nextgentel.com 27.03.05, 09:52 Fakt. Swieci tylko taniutka A-4 TECH. Creative nie swieci. Link Zgłoś
Gość: IIa Re: migająca (świecąca) myszka IP: *.aster.pl / *.aster.pl 30.03.05, 00:27 wszystko zalezy od zasilacza - jezeli swieci sie nawet po wylaczeniu kompa, tzn ze masz stary zasilacz albo zle skonfigurowany bios - tak czy owak wylaczaj po prostu zasilacz z tylu i bedzie po problemie u mnie czasem swieci, czasem nie swieci, zalezy pod co podepne... Link Zgłoś