Gość: justyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 15:25 jakim programem muzycznym otwiera sie plik z roszerzeniem .php ??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
tiges_wiz Re: plik z roszerzeniem .php 20.04.05, 15:29 ke? PHP to kod jezyka programowania uzywanego w sieci, jest to format tekstowy. Cos nie to sciagnelas. Ale mozna to wczytac w dowolnym wave editorze .. efekty beda .. ehem .. ciekawe :) Link Zgłoś
hawli Re: plik z roszerzeniem .php 20.04.05, 15:32 Z tego co ja wiem, to pliki o rozszerzeniu .php nie są plikami muzycznymi, tylko plikami, którymi tworzy się strony. Są to chyba tzw. pliki cookies. Chyba coś ci sie pomyliło z tym plikiem muzycznym. Link Zgłoś
Gość: justyna Re: plik z roszerzeniem .php IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.05, 15:37 chcialam otworzyc w necie fragment piosenki i pokazalo mi sie, ze potrzebuje program ktory otwiera pliki .php. tez wydawalo mi sie ze to jest jezyk programowania... a ja juz nie wiem... Link Zgłoś
Gość: Reader :) IP: 212.247.232.* 20.04.05, 15:37 PHP to generalnie rzecz biorac jezyk sluzoacy do "dynamicznego" tworzenia stron HTML'owych w odpowiedzi na zapytania klienta (przegladarki). www.php.net Z pewnoscia nie jest to plik muzyczny :) Link Zgłoś
darekkr1 Re: :) 21.04.05, 09:26 Chyba rozumiem problem :) Pewnie sciagnelas nie sam plik a strone na ktorej ten plik byl. Dosc czesto tak sie dzieje jak download jest przez jakies skrypty zarzadzany a nie ma podanego bezposredniego adresu. Link Zgłoś
Gość: KT05 Re: :) IP: *.pronet.lublin.pl 21.04.05, 13:19 Bardziej prawdopodobne jest to, że pobrał się normalny plik, a tylko ma rozszerzenie PHP. Bo skryptów PHP z serwera dobre działająćego i obsłgującego PHP pobrać się nie da. Zawsze zostaną zinterpretowane. Link Zgłoś