IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:10
cz ten monitor jest dobry i warto go kupic :GoldStar studioworks 44 m
Obserwuj wątek
    • Gość: T-800 Re: pytanie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.05, 20:25
      Biorąc pod uwagę, że firma GoldStar nie istnieje już od ok. (strzelam) 10 lat,
      oraz to, że raczej nie słynęła z produktów dobrej jakości, odpowiedź brzmi NIE.
      Trzymaj się od tego z dala. (GoldStar aktualnie nazywa się LG).
    • Gość: ona Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:30
      to jaki bys polecił ?
      • Gość: T-800 Re: pytanie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.05, 20:33
        Zależy do czego i zależy jaką gotówką dysponujesz.
        • Gość: ona Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 20:40
          mam 300 zł czy za to da sie cos kupic dobrego w miare ?? do czego hm no siedze
          troche przed kompem ogolnie nie do gier tak do korzystania z przegladania
          stron itd
          • Gość: T-800 Re: pytanie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.05, 20:48
            Za 300 zł można kupić całkiem dobry 17-calowy monitor CRT. Poszukaj może w
            jakimś komisie czy na giełdzie, może w ogłoszeniach w gazecie...

Na Allegro też można znaleźć:
            www.allegro.pl/search.php?string=monitor&st=gtext&order=p

Tylko trzeba uważać, żeby był dobry obraz, żeby nie był ciemny - żeby nie kupić
            zużytego monitora (z wypalonym luminoforem).

Najlepiej by było obejrzeć taki monitor przed zakupem i ocenić jakość obrazu -
            obraz powinien być jasny i wyraźny, a minimalne odświeżanie przy rozdzielczości
            roboczej (dla 17" jest to 1027 × 768) nie powinno być niższe niż 85 Hz.
            • Gość: T-800 Re: pytanie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.05, 20:49
              Gość portalu: T-800 napisał(a):

> roboczej (dla 17" jest to 1027 × 768)

Oczywiście 1024. :-]
              • Gość: ona Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:07
                dzieki poszperam na allegro www.allegro.pl/show_item.php?item=47747511
                co powiesz na ten ?
                • Gość: T-800 Re: pytanie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.05, 21:31
                  Prezentuje się nieźle, ma kineskop trinitron, warto na niego zwracać uwagę; są
                  również monitory innych marek z kineskopem trinitrona. Tylko jak napisałem -
                  dobrze, gdyby była możliwość obejrzenia takiego monitora przed zakupem.

Przy okazji napiszę, że mój kolega kupił 21-calowy monitor sony trinitron za
                  200 zł (z małą rysą w dolnej części kineskopu). Ale chyba lepiej będzie jeśli
                  się skupisz na "siedemnastkach". ;-)
                  • Gość: ona Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 21:33
                    podoba mi sie ten monitor niestety nie zobacze go ale coz jak cos odesle :/
                  • Gość: T-800 Re: pytanie IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 19.05.05, 21:33
                    Gość portalu: T-800 napisał(a):

> Tylko jak napisałem -
                    > dobrze, gdyby była możliwość obejrzenia takiego monitora przed zakupem.

Albo przed zakupem po prostu porozmawiać przez telefon ze sprzedającym, albo
                    wypytać o wszystko mailem, żeby nie było później niespodzianek.
                    • Gość: ona Re: pytanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.05, 22:46
                      hm wypytaam sie w mailu mam nadziejee ze uczciwie i bedzie dobry nie wwygaszony
                      minitor dziekuje bardzo za rady ;)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka