Gość: gutella IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:28 jaki jest dobry program umożliwiający nagrywamie na kompa muzy z równych odbiorników np. radia tylko nie podawajcie mi cool edit pro może jest coś innego ciekawszego? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: mmx Re: nagrywanie muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 00:22 SoundForge, Wavelab .... Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: nagrywanie muzyki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.05, 01:41 to co nagrywasz to większości jest shit ! mp3 są w bitrate 128/Kbs to śmieć... radze kupić skystar 2 i cieszyć się np.takimi nagraniami wysokiej jakości razem z video lakini.org/dominik/Music.mpg pzdr. Link Zgłoś
bartoszpar Re: nagrywanie muzyki 04.06.05, 10:02 o jakie to wiosenne :P i fajne, masz moze jeszcze jakies takie sample? :d Link Zgłoś
Gość: dominik666 Re: nagrywanie muzyki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.05, 10:40 heheh właśnie czułem że ściągasz bo miałem wielkie lagi w bf`ie 1942 moge tego tonami nagrywać ale mam kiepski upload - w dzień nie dam ci linka i nie na forum bo mi zajadą server - znajdź jakiś ftp to wrzuce kilkaset mb... btw karta kosztuje 260 pln i naprawde się opłaca - podłączasz do anteny satelitarnej i oglądasz/słuchasz - są kanały na których leci tylko dzwięk w bitrate 256Kb/s a teraz wchodzi HDTV - polecam ! Link Zgłoś
bwv1004 Re: nagrywanie muzyki 04.06.05, 15:59 Co niby jest nieciekawego w CoolEdit? BTW nagrywanie praktycznie nie zależy od programu (może z wyłączeniem rejestratora windows). Tak naprawdę nagrywa karta i windows, a od programu zależy co potem możesz z tym zrobić. Do samego nagrywania wystarczy np. foobar2000. Link Zgłoś
bwv1004 Re: nagrywanie muzyki 04.06.05, 16:03 Odpowadając w sąsiednim watku jeszcze sobie przypomniałem o Audacity - przyzwoity freewarowy program do nagrywania i obróbki, z polską wersją. Nie dorasta wprawdzie do Adobe Audition (tak się obecnie nazywa CoolEdit Pro), ale może sporo. Link Zgłoś