Dodaj do ulubionych

nagrywanie muzyki

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.06.05, 22:28
jaki jest dobry program umożliwiający nagrywamie na kompa muzy z równych
odbiorników np. radia tylko nie podawajcie mi cool edit pro może jest coś
innego ciekawszego?
Obserwuj wątek
    • Gość: mmx Re: nagrywanie muzyki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.06.05, 00:22
      SoundForge, Wavelab ....
    • Gość: dominik666 Re: nagrywanie muzyki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.05, 01:41
      to co nagrywasz to większości jest shit ! mp3 są w bitrate 128/Kbs to śmieć...
      radze kupić skystar 2 i cieszyć się np.takimi nagraniami wysokiej jakości razem
      z video lakini.org/dominik/Music.mpg

pzdr.
      • bartoszpar Re: nagrywanie muzyki 04.06.05, 10:02
        o jakie to wiosenne :P i fajne, masz moze jeszcze jakies takie sample? :d
        • Gość: dominik666 Re: nagrywanie muzyki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.05, 10:40
          heheh właśnie czułem że ściągasz bo miałem wielkie lagi w bf`ie 1942

moge tego tonami nagrywać ale mam kiepski upload - w dzień nie dam ci linka i
          nie na forum bo mi zajadą server - znajdź jakiś ftp to wrzuce kilkaset mb...

btw karta kosztuje 260 pln i naprawde się opłaca - podłączasz do anteny
          satelitarnej i oglądasz/słuchasz - są kanały na których leci tylko dzwięk w
          bitrate 256Kb/s a teraz wchodzi HDTV - polecam !
    • bwv1004 Re: nagrywanie muzyki 04.06.05, 15:59
      Co niby jest nieciekawego w CoolEdit?

BTW nagrywanie praktycznie nie zależy od programu (może z wyłączeniem
      rejestratora windows). Tak naprawdę nagrywa karta i windows, a od programu
      zależy co potem możesz z tym zrobić.

Do samego nagrywania wystarczy np. foobar2000.
      • bwv1004 Re: nagrywanie muzyki 04.06.05, 16:03
        Odpowadając w sąsiednim watku jeszcze sobie przypomniałem o Audacity -
        przyzwoity freewarowy program do nagrywania i obróbki, z polską wersją. Nie
        dorasta wprawdzie do Adobe Audition (tak się obecnie nazywa CoolEdit Pro), ale
        może sporo.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka