Dodaj do ulubionych

Co myślicie o .... ?????????

IP: *.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 09.06.05, 00:07
siemka. co myślicie o myszce a4tech :Navigator Opto 518 SWOP-80

???????????????? www.tomsoft.com.pl/opis.php?HTMLname_pro=A4Tech%
20Mysz%20Navigator%20Opto%20518%20(SWOP-80)%20Combo&HTMLid_kat=105
Obserwuj wątek
    • torrencik Re: Co myślicie o .... ????????? 09.06.05, 07:44
      Ja myślę,że to B A D Z I E W I E !!!

Mysz to tylko LOGITECH,czyli elita producentów peryferii do kompa :)

Chyba,że "TYLKO do grania" to jeszcze firma RAZER może być konkurencją.

Reszta to B A D Z I E W I E !!!

.

• Gość: angest Re: Co myślicie o .... ????????? IP: *.e-siedlce.pl 09.06.05, 08:09
        dokładnie, kup najtańsza loigtecha używaj przez kilka lat a zobaczysz że jest
        tego warta

pozdrawiam
        • user0001 Re: Co myślicie o .... ????????? 09.06.05, 08:24
          Używam najtańszych myszy Logitecha, po około półtora roku mysz nadaje się do
          wymiany (uszkodzenia styków w klawiszach, wciskam raz, a komputer odbiera
          podwójnie kliknięcie).

Wymieniam oczywiście na nowego Logitecha i mam na półtora roku spokój.
          • m.gregor Re: Co myślicie o .... ????????? 09.06.05, 09:55
            A ja mojego logitecha wireless mam od 2 lat i dziala jak zloto. A mało nie
            klikam ;-)
      • zsa-zsa Re: Co myślicie o .... ????????? 09.06.05, 21:18
        > Mysz to tylko LOGITECH,czyli elita producentów peryferii do kompa :)

bzdura. czasami zastanawiam sie dlaczego uzytkownicy komputerow tak chetnie poddaja sie
        niewolniczym ograniczeniom. jak mysz to tylko logitech, jak przegladarka to tylko firefox itd. przyklady
        mozna mnozyc.
        myszki Logitech sa dobre, ale nie tylko one. w tej chwili uzywam optycznych myszy, jedna to
        FujitsuSiemens - od trzech lat chodzi jak burza, dodatkowo ma piekny design, doskonale "uklada" sie
        do reki. druga mysz firmuje PackardBell - rowniez sprawuje sie doskonale. i na pewno nie sa to jedyne
        dobre (poza Logitechem) myszy dostepne na rynku.
        • darekkr1 Re: Co myślicie o .... ????????? 09.06.05, 21:31
          Niektorzy na tym forum maja dosc zdecydowane poglady :)
          Tylko ze Twoje przyklady sa dosc specyficzne.
          Dosc ciezko kupic te myszki poza zestawami chyba.
          No i faktycznie Logitech robi niezle myszy :D
          klawiaturki zreszta tez calkiem porzadne.
          Jeszcze MS wypuszcza niezly sprzet (klawiatury i myszy) ale chyba ciut drozszy.
          To im naprawde niezle wychodzi :)
          Bo jakos myszy Creativa czy A4 mnie nie przekonuja :)
          • znacznik Re: Co myślicie o .... ????????? 09.06.05, 21:38
            de gustibus i ble ble ble... natomiast jak widze : cytat : :)) "TYLKO LOGITECH
            !! reszta to badziewie !!" to troche mi sie chce smiac...mysz wymieniam mniej
            wiecej co 1,5 roku,od 127 lat uzywam A4tech za 32 zl i wcale nie narzekam. i nie
            krzycze : logitech to badziewie !!!! :)))
            • Gość: niktabc@vp.pl Re: Co myślicie o .... ????????? IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 22:01
              logitech to gwarancja jakości i komfortu pracy !!!!

wybierz LOGITECH
            • darekkr1 Re: Co myślicie o .... ????????? 09.06.05, 22:08
              od 127 lat???
              Moze nietaktowne pytanie bedzie ale ile masz ich w kazdym razie TY?
              No coz niektorych trzeba wziac na pol zartem pol serio.
              Nie tylko na tym forum zreszta.
              Poprzednio mialem geniusa kilka razy ale cos szybciej padal.
              Wiecej niz rok poltora nie wytrzymal. Inna sprawa ze wtedy wiecej w gry
              szybkoklikalne grywalem. No a teraz jakos mniej czasu na gry jest :)
              • znacznik Re: Co myślicie o .... ????????? 10.06.05, 08:48
                od 127 lat???
                > Moze nietaktowne pytanie bedzie ale ile masz ich w kazdym razie TY?
                > No coz niektorych trzeba wziac na pol zartem pol serio.
                to taki zart byl ze od 127 lat...joke taki maly...dowcip...moze zle zrobilem,bo
                to taki powazny temat,mysz,a ja tu zartuje...
          • zsa-zsa Re: Co myślicie o .... ????????? 09.06.05, 22:18
            > Tylko ze Twoje przyklady sa dosc specyficzne.

Faktycznie FS dostalam w komplecie z komputerem. komputer wymienilam, ale z myszka nie chce sie
            rozstac, taka swietna jest. PackardBell zostal kupiony zwyczajnie w sklepie.
            Myszy Logitech sa dobre, wcale nie przecze. Tez je znam. Irytujace natomiast sa dziecinne ogolnienia
            "tylko jedna firma, reszta to badziewie". Tym bardziej, ze chodzi o sprzet tak prosty jak mysz :)
            • darekkr1 Re: Co myślicie o .... ????????? 09.06.05, 22:40
              Moze i prosty ale od niego duzo zalezy.
              Zanieczyszczona mysz i podrygi zeby kursor sie skierowal tam gdzie chcesz to
              niezbyt mile wspomnienia :)
              Noo nie wiem czy tylko jedna, ale prawie dosc tani maja ten sprzet jak
              na jakosc. Klawiaturke tez mam od logitecha
              miodzio :D
              Wczesniej mialem klawiature Manta :)
    • Gość: chopinnn Re: Co myślicie o .... ????????? IP: 80.244.140.* 09.06.05, 22:56
      mam od dwóch lat a4 tech solo211 za chyba wtedy 20zł i na cholere mi inna ale
      jeśli chodzi o ta ktora podałes to trzeba by ją do łapy wziać bo z wyglądu to
      jakos mi nie pasi :)
    • Gość: ocfan Re: Co myślicie o .... ????????? IP: *.toya.net.pl 09.06.05, 23:16
      ja mam navigatora 510 fajny wygodny i co chwila sam sie wylacza! o czym juz tu
      bylo forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=34&w=22840269&v=2&s=0 i wkur****
      mnie to momentami strasznie. nigdy wiecej zadnej optyki bezprzewodowej od a4!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka