Gość: mojek IP: *.chello.pl / 62.179.0.* 28.07.02, 12:23 Jaki program wybrac do TV-out'a w GeForcie 2 MX400 64MB?? Podobno sie pala te karty jak sie zly program zastosuje.. czy to prawda? Poradzcie cos sensownego... z gory dzieki, pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: marekggg Re: Jaki program do TV-out'a? IP: *.acn.waw.pl 28.07.02, 14:37 ja mam Asus GeForce2 MX/MX400 32MB Ram i tuner TV Conexant Bt869 i uzywam tylko sterownik asusa i dziala dobrze... Link Zgłoś
przemo_to_ja Re: Jaki program do TV-out'a? 29.07.02, 21:03 Proponuje kupić sierpniowego Chipa i tam sa testy Tv-out`ów i programów do kart TV. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Murcki Re: Jaki program do TV-out'a? IP: *.B.dial.o-tel-o.net 04.08.02, 17:13 Hi mojek, czasem moze sie monitor wypalic jak przesadzisz z frekfencja, ale karty? To jest cos nowego. Sprobuj z aktualnym sterownikiem Nvidii tu www.nvidia.com/view.asp?PAGE=windows9x (win9x) albo tu www.nvidia.com/view.asp?PAGE=windows2000 (winXP/2000). Niewiem czy jest po polsku, ale jak znasz jakis jezyk to sobie poradzisz. Tam mozna TV-Out sterowac! Pozdrowienia Link Zgłoś
sicil Re: Jaki program do TV-out'a? 05.08.02, 15:49 Gość portalu: mojek napisał(a): > Jaki program wybrac do TV-out'a w GeForcie 2 MX400 64MB?? Podobno sie pala > te karty jak sie zly program zastosuje.. czy to prawda? Poradzcie cos > sensownego... z gory dzieki, pozdrawiam Nie musisz nic wybierać. Standardowym sterownik NVidii daje tobie twinView we właściwościach ekranu poza tym jeśli odłączysz monitor i pozostawisz podłączony tylko TV to karta ta automatycznie przełączy się w tryb TV-out i będziesz miał wszystko na TV No i masz jeszcze TVToola Link Zgłoś