Gość: Anielka IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.05, 02:13 Jak gram w jaka kolwiek grę albo przcuje na kompie on mi sie sam resetuje. Co robić?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Grzegorz Re: P.O.M.O.C.Y ! IP: *.phil.east.verizon.net 06.07.05, 05:06 Przyczyn moze byc bez liku. Poczawszy od wirusow skonczywszy na przegrzewajacym sie kompie. Po pierwsze przeskanuj kompa na rozne smiecie ,nastepnie sciagnij sobie program (darmowy) Everest i tam sprawdz temperatury jakie masz. Poza tym nic nie napisalas o samym kompie i systemie jaki masz. Pozdrawiam Grzegorz Link Zgłoś
torrencik Re: P.O.M.O.C.Y ! 06.07.05, 08:29 SŁUSZNIE ! Nie można pisać "mój samochód nie chodzi ! co mu jest ???". To NIKOMU - NICZEGO nie ułatwi :( Jaki system ? Jaki procesor ? Czy programy anytwirusowe są zainstalowane i...UŻYWANE ??? Link Zgłoś
Gość: Anielka Re: P.O.M.O.C.Y ! IP: *.adsl.inetia.pl 06.07.05, 14:15 Windows jest XP Procek Atlon 2000+ program antywirusowy jest Norton zainstalowany i nie wykrywa zadnych wirusow! Link Zgłoś
Gość: asd Re: P.O.M.O.C.Y ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.05, 11:10 Ja bym obstawil przegrzewanie komputera ze wzgledu na temperature jaka utrzymuje sie na zewnatrz oraz fakt ze zostalo zaznaczone "jak gram" i "kiedy pracuje". PRoponoal bym rozkrecenie obudowy i odkurzenie sprzetu... jesli komputer ma np. rok a nie bylo to robione. Link Zgłoś
Gość: ass Re: P.O.M.O.C.Y ! IP: *.dip.t-dialin.net 06.07.05, 11:19 Panowie nie badzie nadgorliwi jasnowidzami. 1.do Anielki: bsdzine.org/rtfm/ Link Zgłoś