rysiek.muller 11.07.05, 17:28 Polećcie jakiś fajny program do nagrywania płyt. K3B odpada, bo zdaje się, że wymaga KDE, a ja ani KDE, ani GNOME nie posiadam. Link Zgłoś Obserwuj wątek
kell99 Re: Wypalanie płyt 11.07.05, 20:28 niestety k3b jest najlepszym programem do nagrywania. nie musisz miec calego kde, wystarczy qt i kdelibs + narzedzia cd/dvd. jest jeszcze program xcdroast - www.xcdroast.org/ albo po prostu konsola. da sie to zrobic;) poczytaj sobie jakies faq, np dobre (ale tez po angielsku): applications.linux.com/article.pl?sid=04/11/16/1555246&tid=13&tid=47 poza tym "gogole twoim przyjacielem" :) Link Zgłoś
kell99 Re: Wypalanie płyt 11.07.05, 20:29 xcdroast wymaga gtk+, ale co tego dzisiaj nie wymaga - jezeli masz firefoksa czy thunderbirda to masz tez pewnie gtk+ Link Zgłoś
hanatol Re: Wypalanie płyt 11.07.05, 20:53 > xcdroast wymaga gtk+, ale co tego dzisiaj nie wymaga - jezeli masz firefoksa > czy thunderbirda to masz tez pewnie gtk+ Nie - one wymagaja gtk2, a xcdroast gtk1, które już wychodzi z użycia. Co ciekawsze aplikacje zostały/zostają przeportowane. Na gtk2 jest graveman i jeszcze eroaster (ale nie jestem pewien czy ten drugi nie wymaga gnoma) Link Zgłoś
rysiek.muller Re: Wypalanie płyt 12.07.05, 15:10 Ooo, dzięki :D Wiem, że google mym przyjacielem, ale ostatnio tonę w manualach, tutorialach... Na myśl o google mam odruch wymiotny. Link Zgłoś
da.killa Re: Wypalanie płyt 13.07.05, 02:00 Polecam Gravemana - to przez niego mój dysk opuściło k3b :) da.killa Link Zgłoś