Dodaj do ulubionych

Explorer vs. Firefox-Mozilla

IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.05, 18:12
Witam nie wiem co sie dzieje. Po zainstalowaniu firefoxa za którymś
uruchomieniem tej przeglądarki zrestartował mi się komputer i czynność ta sie
powtarza cały czas jak uzywam firefoxa. W tej chwili wywaliłem mozillę i mam
tylko explorera ale to taka wolna cholera że wolałbym firefoxa, ale co sie
dzieje? Dlaczego sie restartuje komputer?
Obserwuj wątek
    • Gość: kloo Re: Explorer vs. Firefox-Mozilla IP: *.comernet.pl 19.08.05, 21:38
      Sprobuj zainstalowac inna wersje firefoxa. Korzystales z najnowszej wersji??
      • darekkr1 Re: Explorer vs. Firefox-Mozilla 19.08.05, 22:14
        w takich przypadkach najlepiej zaczac od spreawdzenia czy
        z profilem wszystko w porzadku.
        Uruchom go z parametrem -p i utworz nowy profil
        • Gość: geronimo Re: Explorer vs. Firefox-Mozilla IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 06:29
          z jakim profilem nie rozumiem za bardzo jestem zielony prosze o konkretna
          odpowiedź///tnx
    • Gość: Explorator Dusz Re: Explorer vs. Firefox-Mozilla IP: *.ccc.de / *.ccc.de 20.08.05, 08:08
      Firefox to przereklamowane g*wno !

Już masz kłopoty z tym g*wnem a co będzie dalej ??? =:O

> wolałbym firefoxa

A z jakich to powodów ?
      Tylko dlatego, że ostatnio taka modna ta przeglądarka ???
      • Gość: kloo Re: Explorer vs. Firefox-Mozilla IP: *.comernet.pl 20.08.05, 15:52
        Z powodow takich ze pracuje prawdobodobnie z wirusem zwanym popularnie Windows
      • atrapa_kierownika Re: Explorer vs. Firefox-Mozilla 21.08.05, 01:59
        Bo to jest jedna z przeglądarek, które są lepsze od IE. Fakt, że jest modna. Trudno, trzeba z tym żyć. Osobiście używam innej przeglądarki i jej jestem zwolennikiem. Można dyskutować, która jest lepsza, Firefox, czy moja (no dobra, nazywa się Opera). Wątków na ten temat było wiele. Jedno jest pewne. Obie są dużo, dużo lepsze od IE. Pod każdym względem. Każdy, kto używał innej przeglądarki dłużej, niż jeden dzień, wie, że g*wno to odpowiednie słowo.

Tego sobie nie odpuszczę: wg secunia.org, Opera (a trzeba wiedzieć, że zawiera ona również obsługę poczty) ma 0 (słownie: zero) znanych i niezałatanych dziur. Inaczej mówiąc, nie ma znanych sposobów włamania się na komputer za pośrednictwem Opery.

Ale Firefox też bije IE na głowę. Po prostu - też nie jest badziewiem.
    • barracuda7110 Re: Explorer vs. Firefox-Mozilla 20.08.05, 17:29
      Przeskanuj komputer antywirusem i antispyware. Później ściągnij najnowszą wersję
      firefoksa.
      • Gość: geronimo Re: Explorer vs. Firefox-Mozilla IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:30
        przeskanowałem 5 antywirami kompa i nic nie ma a po odpaleniu mozilli znowu
        restarcik
        :D
        co za badzieiwe zaraz oszaleję...może sa jakies inne lepsze przegladarki?
    • Gość: gaba1971@tlen.pl Re: Explorer vs. Firefox-Mozilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 18:43
      polecam OPERE www.mojaopera.idu.pl/
      • Gość: mim Re: Explorer vs. Firefox-Mozilla IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.08.05, 19:27
        k-meleon (poszukaj na google).

• szafa.bojowa Re: Explorer vs. Firefox-Mozilla 20.08.05, 20:14
          k-meleon (czy jak to sie tam pisze) to jest tylko nakladka na internet explorera!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka