armagedon 15.09.05, 23:19 mam win.xp Service Pack 1 a zeby wgrac Service Pack 2 to trzeba miec instalacje Windows xp na cd lub zapisana na dysku ? bo inaczej sie nieda mam racje ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: cz Re: Service Pack 2 ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:12 Nie masz racji. Link do 2 jest na forum Komputery, ale musisz wybrac forum WindowsXP Link Zgłoś
Gość: Packer Puzian Re: Service Pack 2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 06:57 armagedon napisał: > mam win.xp Service Pack 1 a > zeby wgrac Service Pack 2 to trzeba miec instalacje Windows xp na cd lub zapisa > na na dysku ? > bo inaczej sie nieda mam racje ? Co się nie da ? Jak masz zainstalowany Windows XP z SP1 to uruchamiasz plik z SP2 i samo się wszystko uaktualni na systemie XP :) Co chcesz kombinować ? A jak chcesz zrobić sobie płytę CD z systemem Windows XP ze zintegrowanym już SP2 to...pisz w ten sposób a nie jakieś : "żeby wgrać" :( Link Zgłoś
armagedon Re: Service Pack 2 ? 17.09.05, 01:43 poprostu chodzi o wgranie servis pack 2 bo kiedys instalowalem to wyskakiwalo mi ze wloz Cd z Xp lub wybierz z dysku wiec dlategosie pytam Link Zgłoś
amon-ra Re: Service Pack 2 ? 17.09.05, 07:57 Zapewne już nie pamiętasz, czego dokładnie dotyczył komunikat? Przy instalacji SP2 nie powinno być problemów, niemniej jednak sporządź sobię najpierw na boku kopię najważniejszych danych, oczyść system z ewentualnych zagrożeń. Czy posiadasz może programy takie, jak Norton GoBack, Daemon Tools lub Alcohol? Link Zgłoś
Gość: Packer Puzian Re: Service Pack 2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 08:08 armagedon napisał: > poprostu chodzi o wgranie servis pack 2 > bo kiedys instalowalem to wyskakiwalo mi ze wloz Cd z Xp lub wybierz z dysku > wiec dlategosie pytam Jak masz zainstalowany Windows XP z SP1 to uruchamiasz plik z SP2 i samo się wszystko uaktualni na systemie XP :) Mnie NIC nie wyskakiwało :) Link Zgłoś