Dodaj do ulubionych

Service Pack 2 ?

15.09.05, 23:19
mam win.xp Service Pack 1 a
zeby wgrac Service Pack 2 to trzeba miec instalacje Windows xp na cd lub zapisana na dysku ?
bo inaczej sie nieda mam racje ?
Obserwuj wątek
    • Gość: cz Re: Service Pack 2 ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.05, 01:12
      Nie masz racji. Link do 2 jest na forum Komputery, ale musisz wybrac forum
      WindowsXP
    • Gość: Packer Puzian Re: Service Pack 2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.09.05, 06:57
      armagedon napisał:

> mam win.xp Service Pack 1 a
      > zeby wgrac Service Pack 2 to trzeba miec instalacje Windows xp na cd lub
      zapisa
      > na na dysku ?
      > bo inaczej sie nieda mam racje ?

Co się nie da ?
      Jak masz zainstalowany Windows XP z SP1 to uruchamiasz plik z SP2 i samo się
      wszystko uaktualni na systemie XP :)

Co chcesz kombinować ?

A jak chcesz zrobić sobie płytę CD z systemem Windows XP ze zintegrowanym już
      SP2 to...pisz w ten sposób a nie jakieś : "żeby wgrać" :(
      • armagedon Re: Service Pack 2 ? 17.09.05, 01:43
        poprostu chodzi o wgranie servis pack 2
        bo kiedys instalowalem to wyskakiwalo mi ze wloz Cd z Xp lub wybierz z dysku
        wiec dlategosie pytam
        • amon-ra Re: Service Pack 2 ? 17.09.05, 07:57
          Zapewne już nie pamiętasz, czego dokładnie dotyczył komunikat?

Przy instalacji SP2 nie powinno być problemów, niemniej jednak sporządź sobię najpierw na boku kopię najważniejszych danych, oczyść system z ewentualnych zagrożeń.

Czy posiadasz może programy takie, jak Norton GoBack, Daemon Tools lub Alcohol?
        • Gość: Packer Puzian Re: Service Pack 2 ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 08:08
          armagedon napisał:

> poprostu chodzi o wgranie servis pack 2
          > bo kiedys instalowalem to wyskakiwalo mi ze wloz Cd z Xp lub wybierz z dysku
          > wiec dlategosie pytam

Jak masz zainstalowany Windows XP z SP1 to uruchamiasz plik z SP2 i samo się
          wszystko uaktualni na systemie XP :)

Mnie NIC nie wyskakiwało :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka