Gość: x y z IP: 217.153.6.* 17.09.05, 19:32 niedawno spalil mi sie monitor,czy nadaje sie juz tylko na smietnik?czy mozna gdzies go na czesci sprzedac?prosze o pomoc osoby bardziej zorientowane z tym temacie.. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: T-800 Re: co moge zrobic ze spalonym monitorem? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.09.05, 19:33 To zależy co się spaliło. ;-) Zanieś do jakiegoś elektronika, niech on oceni. Link Zgłoś
Gość: pieron Re: co moge zrobic ze spalonym monitorem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.09.05, 20:01 Kiedyś buchnął mi ponitor iskrami jak ze spawarki... Po opanowaniu szoku, wyłączyłem momentalnie... otworzyłem obudowę, patrzę, szukam, a tam jeden malutki drucik obluzowany przylutowałem... i działa! Link Zgłoś
blekot Re: co moge zrobic ze spalonym monitorem? 17.09.05, 20:39 jeśli się zepsuł i nic nie pomoże już mu to poszukaj firmy od e-złomu mogą ci coś dać wzamian, niedużo ale zawsze coś (2pln/kg, chyba) Link Zgłoś
Gość: znawca tematu Re: co moge zrobic ze spalonym monitorem? IP: *.plock.mm.pl 17.09.05, 22:54 wiesz, tam jest jakaś matryca czy coś i to się da sprzedać bo ludzie to kupują i do rzutnika montują i w ten sposób mają rzutnik obrazu z komputera na ścianę, taka samoróbka kosztuje 1000zł ze wszystkim a normalnie ponad 2000zł za używaną albo 5000 za nowy więc sprzedaj to na allegro i kup sobie coś innego :-) Link Zgłoś