aircrew 18.09.05, 03:19 Dzis kolega mi wgral XP bo nie chcial sie laptop uruchomic. I teraz mam pytanie czy jak na dysku C mialam te zdjecia to da sie je jakos odzyskac?? Bo Window XP byl na C wgrany?? Gdzie mam z tym isc i o jaka pomoc prosic?? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Koleżka Bodzio Re: Odzyskanie zdjec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 06:52 aircrew napisała: > Dzis kolega mi wgral XP bo nie chcial sie laptop uruchomic. I teraz mam > pytanie czy jak na dysku C mialam te zdjecia to da sie je jakos odzyskac?? Bo > Window XP byl na C wgrany?? Gdzie mam z tym isc i o jaka pomoc prosic?? Pomoże Ci ten sam koleżka co wgrał Ci system :) Jak widać to fachowiec co się zowie - jak na byle awarię ma tylko instalację systemu od nowa :))) Link Zgłoś
Gość: Koleżka Bodzio Re: Odzyskanie zdjec IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.09.05, 14:06 aircrew napisała: > Dzieki za podbudowanie Ależ proszę bardzo :) Jak Twój koleżka jest taki mądry, że na byle awarię stosuje instalację systemu od nowa to nie dziw się, że masz takie odpowiedzi jak moja :))) Pliki możesz odzyskać specjalnymi programami do tego jak np. www.ontrack.com/easyrecoverydatarecovery lub podobnymi, ale ten jest jednym z lepszych :) Link Zgłoś