Dodaj do ulubionych

Black&White wasze opinie...

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 27.06.01, 00:00
Obserwuj wątek
    • gale Re: Black&White wasze opinie... 27.06.01, 21:36
      Bardzo pozytywne. Tylko sprzet trzeba miec przyzwoity, co najmniej Duron 800,
      64MB pamieci i grafika 32MB 3D. U mnie ladnie chodzi na Duronie 850, 192MB
      pamieci i grafice jw.

gale
      ----
      http://obrazki.cjb.net
    • Gość: Tiges Re: Black&White wasze opinie... IP: 195.205.101.* 28.06.01, 10:07
      jak najlepsze.. zdarzalo mi sie grac w to cale noce :P
      • Gość: wookie Re: Black&White wasze opinie... IP: *.bydg.gazeta.pl 28.06.01, 18:05
        ja na razie odkladam kase na gre, ogladam skreeny, zainstalowalem plugina do
        winampa, czytam o grze i sie slinie.... czy ta gra naprawde jest tak dobra jak
        wszyscy pisza/mowia???
        • Gość: Tiges Re: Black&White wasze opinie... IP: 195.205.101.* 29.06.01, 14:02
          Czasem mam jej dosc .. ale po pol godzinie mi przechodzi i kolejna nocke
          zarywam ...

cos w niej takiego jest ze sie oderwac nie mozna
          • Gość: wookie Re: Black&White wasze opinie... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 03.07.01, 01:29
            juz kupilem - jest DOBRA!!! czegos takiego po prostu jeszcze nie bylo!!! siedze
            nonstop i mi malo....
            • Gość: Tiges Re: Black&White wasze opinie... IP: 195.205.101.* 03.07.01, 10:14
              hehe :) a nie mowilem? :)
              • Gość: wookie Tiges! Pomocy! IP: *.bydg.gazeta.pl 04.07.01, 18:02
                mam maly problemik, tak przynajmniej mysle.... w instrukcji jest napisane, ze
                chowaniec musi od czasu do czasu wyskoczyc za potrzeba i trzeba go przyuczyc do
                zalatwiania sie na polach, moja krowka ma 21 lat, obciazenie jelit 100% i 0
                wyproznien... w calej instrukcji nie ma slowa jak nauczyc chowanca ”...” wiec
                sie zastanawiam - sama w koncu zrobi, czy peknie? smieszny problem, ale nie
                wiem co z tym zrobic... z gory dziekuje za pomoc...
                • Gość: Tiges Re: Tiges! Pomocy! IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 04.07.01, 22:02
                  Musi sama :).. jak ja przycisnie to bedzie oki :)

zobacz na www.imgroup.com.pl/bw

tam jest niezle forum gdzie sa wyjasnione niektore problemy :)
                  Ja nauczylem malpke robic kupe na polach :)))
                  • Gość: wookie Re: Tiges! Pomocy! IP: *.bydg.gazeta.pl 05.07.01, 18:00
                    Dzieki za link i pomoc - a juz sie martwilem, ze mi krowsko peknie.... ;-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka