Dodaj do ulubionych

test.htm zwariowałem?

IP: *.crowley.pl 14.10.05, 22:32
Witam wwsystkich serdecznie i mam taki problem. Gdy włączam komputer zawsze na dysku c: pojawia mi sie plik o tytule TEST.HTM , usuwam go, włączam znowuu kompa a on znowu jest. gdy go klikam (ten plik) otwiera mi sie okno przeglądarki a w niej są wszystkie jakby "hasła" do emotikonów z GaduGadu tzn: <nerwus> <załamka> <głupek> <cmok> <ok> <bije> <do bani> itd. po prostu wszystkie "kody" emotek z GG. wie ktoś mozę o co chodzi?
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: dzizys Re: test.htm zwariowałem? IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 14.10.05, 22:55
      Witam. WYdaje mi sie ze to jakis trojan napisany przez fana gg :D Sprobuj
      zainstalowac nowsza/inna wersje gg - powinno pomoc a jezeli nie to poszukaj w
      rejestrze wartosci test.htm, powinno znalezc jakis klucz w autostarcie - musisz
      go po prostu usunac. Mozesz sie jeszcze zaopatrzyc w regcleanera, ten program
      jest najlepszy do takich operacji :D Jakby pomoglo to daj znac. Pozdrawiam
      • Gość: załamany Re: test.htm zwariowałem? IP: *.crowley.pl 14.10.05, 23:27
        cześć, dzięki bardzo za zainteresowanie i opmoc ale niestety nie bawiłem sie nigdy rejestrem i ie wiem jak to zorbić ech:/ pozdrawiam serdecznie
        • troll22 Re: test.htm zwariowałem? 14.10.05, 23:29
          Nie rozumiem cię jaki masz problem, coś nie działa?
        • neder Re: test.htm zwariowałem? 14.10.05, 23:29
          nie musisz wchodzic w żaden rejestr... wystarczy start > uruchom > msconfig >
          zakładka uruchamianie (w XP) i zobacz czy masz tam ten plik w autostarcie. ale z
          tego co zrozumiałam to problem jest inny - Ty po prostu nie możesz usunąc tego
          pliku bo on wraca, tak?
        • Gość: dzizys Re: test.htm zwariowałem? IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 14.10.05, 23:30
          Sciagnij sobie regcleaner, on sam to robi jak dobra opcje wybierzesz. Sciagnij
          jeszcze code stuff starter - bedziesz wiedzial czy czasem autostart nie
          nawalil. POzdrawiam i daj znac.
          • Gość: dzizys Re: test.htm zwariowałem? IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 14.10.05, 23:32
            JEszcze jedna sprawa - usun pliki z tempa i temproraty internet files...

a jezeli chodzi o trojany, jezeli to jest to o czym pisze to odpal sobie cws
            shreddera i problem z glowy. Pozdrawiam :D
            • neder Re: test.htm zwariowałem? 14.10.05, 23:35
              > > a jezeli chodzi o trojany, jezeli to jest to o czym pisze to odpal sobie cws
              > shreddera i problem z glowy. Pozdrawiam :D

CWShredder nie jest od tego ;/
              www.idg.pl/ftp/pc_3671/CWShredder%201.58.html
    • Gość: bitumi Re: test.htm zwariowałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 00:18
      zbombardować go bombą - bom bom go!
      • Gość: dzizys Re: test.htm zwariowałem? IP: *.isko.net.pl / 213.199.198.* 15.10.05, 00:21
        CWS jest od trojanow i spyware.....jak nie uzywasz to po co sie odzywasz neder?
        ty chyba cale noce myslisz nad tym co to ludzie zle pisza zebys ty mogla
        pokazac jaka to ty jestes
        debesciara.......................................................alez prosze
        bardzo!!!
        • Gość: bitumi Re: test.htm zwariowałem? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.05, 00:32
          Odbulgotuj się bulgocie bo cię bulgotnę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka