Dodaj do ulubionych

Microsoft ........

01.11.05, 20:44
Czesc mam problem mianowicie sa programy np.microsoft word, microsoft
PowerPoint, itd.a ja szukam nazwy takiego programu gdzie mozna robic wizytowki
itp. ale koniecznie zeby byl microsoft.Z góry dzięki.

Mr.adam
Obserwuj wątek
    • amon-ra Re: Microsoft ........ 02.11.05, 19:57
      mr.adam napisał:

> Czesc mam problem mianowicie sa programy np.microsoft word, microsoft
      > PowerPoint, itd.a ja szukam nazwy takiego programu gdzie mozna robic wizytowki
      > itp. ale koniecznie zeby byl microsoft.Z góry dzięki.

Nazwy takich programów właśnie wymieniłeś. Nie ma znaczenia, przy pomocy jakiej aplikacji wchodzącej w skład pakietu MS Office będziesz wykonywał zaplanowane przez siebie projekty, zwłaszcza, że w przypadku słabej implementacji modułów graficznych, praca z Office bardziej opiera się na komunikacji międzyprogramowej i wykorzystywaniu sprecyzowanych możliwości konkretnych programów, niż na autorytarnej, jednowymiarowej pracy z tylko i wyłącznie jednym składnikiem. Parafrazując: takiego programu nie ma. Albo, aby być bardziej precyzyjnym: nie istnieje hipotetyczny program Microsoft Wizytówka Maker, który zaprojektowany byłby z myslą o tworzeniu wizytówek ;) - wszystko tu zależy od Twojej inwencji, potrzeb i wymagań, które pakietowi stawiasz.
      Ze wszystkich aplikacji jednak wytypowałbym dwie, najbardziej się moim zdaniem do tego typu celów nadające: MS Publisher i MS Word, ze szczególnym zaakcentowaniem pierwszej z nich.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka