Gość: iza IP: *.crowley.pl 02.11.05, 08:06 jak ustawic hasło na poczte w Microsoft Outlook? najlepiej gdyby trzeba było wpisac hasło za każdym razem gdy sie chce przeczytac, napisać, wysłac... Link Zgłoś Obserwuj wątek
maestro_xp Re: hasło na poczte 02.11.05, 11:51 Jak jest w MS Outlook - nie wiem Ale w MS OutlookExpres klika się: Plik--->Tożsamości--->Zarządzaj tożsamościami--->Właściwości (wybranej tożsamości) i się zaznacza "Wymagaj hasła" pojawia się okienko do wpisania hasła po zatwierdzeniu, przy ponownym rozruchu - pojawia się ŻĄDANIE wpisania hasła przypuszczam, że MSO może być podobnie Link Zgłoś
Gość: marcin_ktos Re: hasło na poczte IP: *.pronet.lublin.pl 02.11.05, 12:46 Nie. MSO nie posiada tożsamości. Zabezpiecz sobie profil uzytkownika komputera hasłem i będzie spokój. Bo kązdy użytkownik komputera ma "swojego" Outlooka. Link Zgłoś
Gość: iza Re: hasło na poczte IP: *.crowley.pl 02.11.05, 12:58 na uzytkownika mam, ale to mi nie wystarcza... Link Zgłoś
Gość: iza Re: hasło na poczte IP: *.crowley.pl 02.11.05, 12:56 niestety nie jest podobnie.... :( Link Zgłoś
maestro_xp Re: hasło na poczte 02.11.05, 14:29 to przejdź na MS Outlook-Express :)) to, co masz w MSO możesz prosto wyeksportować do MS OE Link Zgłoś
Gość: iza Re: hasło na poczte IP: *.crowley.pl 02.11.05, 15:12 mam jeszcze jedno pytanie: chcialabym ustawic foldery albo poszczegolne pliki na haslo.. jak to zrobic? Link Zgłoś
maestro_xp Re: hasło na poczte 02.11.05, 15:33 samym WIndowsem tego nie zrobisz w WinXP możesz to zrobić "okrężnie" - zakładając konta użytkownikom i zabezpieczając dostęp do nich hasłami możesz też poszukać programów szyfrujących np. PGP lub też korzystać z możliwości programów w których tworzysz dokumenty (pliki) np. MS Word daje możliwość zabezpieczenia hasłem pliku przed otwarciem albo prościej - skorzytać np. z WinRar to programik do archiwizowania danych wybrany plik lub folder archiwizujesz i zabezpieczasz hasłem, które tylko TY znasz. Nikt do nich nie zajrzy bez podania hasła lub użycia programów hakerskich. ALE KAŻDY BĘDZIE MÓGŁ JE SKASOWAĆ !!!! Więc - czy warto??? nie lepiej pod XP założyć IM lub sobie osobne konto użytkownika....? Link Zgłoś