euzebio56 13.11.05, 21:31 No włąśnie jak usunąć wpisywane hasła w okienku wyszukiwania w Google Link Zgłoś Obserwuj wątek
randybvain Re: Ja wymazac hasła z Google 13.11.05, 22:35 przyciskiem delete? Tzn. mi się wydaje, że trzeba zacząć od literki jakiejś, napisać w okienku "A" no i wysunie się lista słów onegdaj szukanych na "a", i po kolei je wywalać. Na pewno jest prostszy sposób, może wystarczy usunąć cookiesy i wszystko, co znajduje się, w Temporary Internet Files? Link Zgłoś
trojano Re: Ja wymazac hasła z Google 14.11.05, 00:03 wystarczy nacisnąć myszką na pole gdzie sie wpisuje text i kliknać 2 razy wtedy pojawi sie lista wpisywanych słów a pozniej jak kolega mowi najechac na ostatnią fraze i kasować delete i tyle. na drugi raz nie wpisuj sex, fuck itp. to nie bedziesz musial kasowac :) i tak wszystko jest w historii wiec tam tez skasuj. a i nie wiele to da bo jeszcze cookiesy i... i nie powiem co jeszcze Link Zgłoś
nie_mam_czasu Re: Ja wymazac hasła z Google 27.12.05, 09:58 w IE: narzedzia-opcje internetowe-zawartosc-autouzupelnianie- wyczysc formularze/wyczysc hasla Firefox: narzedzia-opcje-prywatnosc-dane formularzy-wyczysc dane formularzy Link Zgłoś