rgfm 05.07.11, 15:16 Szukam bączka. Kto ma dwa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anbxl Re: Bączek Prezydencji 05.07.11, 16:31 oj moze byc ciezko,bo nawet obsluga czyli ludzie z Przedstawicielstwa nie maja jeszcze Ja w piatek rozmawialam z ambasadorem nt tzw "smyczy" do identyfikatorow (tradycja) i... tego tez nie maja,ale pomysla moze do wrzesnia cos bedzie (slowa p Drozdza) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o rety Re: Bączek Prezydencji IP: *.home.aster.pl 05.07.11, 18:31 ze z kim znowu rozmawialas?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: he Re: Bączek Prezydencji IP: *.ec.europa.eu 06.07.11, 09:17 co sie czlowieku dziwisz ja codziennie rozmawiam z panem bogiem ale fakt nie chwale sie:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja tam Re: Bączek Prezydencji IP: *.213-128-109.adsl-dyn.isp.belgacom.be 05.07.11, 21:18 ja tam sie zastanawiam nad czyms innym. W srode jeszcze anbxl nie wiedziala, co to smycz, a teraz pisze, ze to taka tradycja .. Pierwsze slysze o takiej tradycji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anbxl Re: "smycze" Prezydencji IP: *.access.telenet.be 05.07.11, 22:11 hahaaaaa ty wiesz,ze ja nie wiedzialam... pewnie jestes wrozka...Osobiscie nie lubie tego slowa w tym kontekscie. Ostatnio ze znajomymi zastanawialismy sie jak inaczej mozna to nazwac -wstazeczka,sznurek??? Malo wiesz jak nie slyszales, ze bardzo duzo ludzi szczegolnie ze "starych" panstw zbiera te "smycze" na pamiatke po kazdej Prezydencji. Niestety, jak na dzis Polska ma tylko "smycze" z napisami przedstawicielstwa dla swoich urzednikow,ale moze zdaza jeszcze stworzyc cos zwiazanego z sama Prezydencja??? Odpowiedz Link Zgłoś
terminatorbzdur pierwsze slyszysz o takiej tradycji 06.07.11, 08:01 no bo ty glupi c...j jestes Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: _mike Re: Bączek Prezydencji IP: *.58-183-91.adsl-static.isp.belgacom.be 06.07.11, 09:36 Z tego co wiem wyprodukowano ok. 6000 bączków, a chętnych jest wielu... Odpowiedz Link Zgłoś