IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 08.10.02, 12:12
w jaki sposób ukryć swoje IP, lub użyć innego aniżeli rzeczywiste w przypadku spotkania choćby ze statystkami witryn?
znalazłem jedynie coś takiego www.freedom.net, za pomoca którego informacje przesyłane są za pośrednictwem tegoż serwera, i zostawiają jego IP. jest jednak felerny ze względu na opłatę. jak się nie mylę wyborcza swego czasu miała artykuł na swoich łamach w którym podała adresy serwisów które maskują reczywiste IP za free.
a moze zna ktoś inny sposób?
Obserwuj wątek
    • stratoos Re: hidden IP 08.10.02, 13:56
      www.anonymizer.com/
      • Gość: ceti Re: hidden IP IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 09.10.02, 08:32
        Wszystko pięknie, ale ten program (Anonymizer) działa wyłącznie w IE. Autor wątku i moja skromna osoba używamy "Opery". Można prosić o jeszcze? Ewentualnie adresy i porty kilku anonimowych hubów. Dziękuję z góry.
        • Gość: ajvenhou Re: hidden IP IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 09:27
          dokładnie tak jak pisze ceti. zastanawiam się tylko skąd ceti wiesz, że opera mnie wspiera.
          dzięki za anonymizer
          • Gość: ceti Re: hidden IP IP: *.bajt.krakow.pl / 195.205.203.* 09.10.02, 10:15
            Poznałem po szerokości postu :)
            • Gość: ajvenhou Re: hidden IP IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 10:50
              musze zatem sobie węższy monitor sprawić ;-)
    • Gość: ceti Re: hidden IP IP: *.cotas.com.bo 09.10.02, 10:56
      a tak na marginesie...zajrzyj na www.multiproxy.org/anon_list.htm
      tam jest rozwiazanie :)
      • Gość: ajvenhou Re: hidden IP IP: *.mielec.sdi.tpnet.pl 09.10.02, 12:59
        dzięki serdeczne.
        a to co ja znalazłem :
        www.idzap.com
        64.70.165.179
        pierwszy z nich sprawdziłem i działa nawet w operze
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka