Gość: werty IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:03 RATUNKU!!!! mam cos nagrane na płycie cd rw i jest to zapisane jako plik tylko do odczytu? nie moge sksowac jak skasowac? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: wavy Re: CD RW IP: *.mpi.int.pl / *.internetdsl.tpnet.pl 13.12.05, 21:59 ale nero nie chce Link Zgłoś
Gość: Mikołaj Re: CD RW IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 13.12.05, 22:09 www.cdrinfo.pl/download2kilgor.php?filename=software/utils-cdr/superblank_v3.01.zip&id=1191034710&baza=soft Uczyleś się korzystać z wyszukiwarki?.. Link Zgłoś
Gość: Adamo Re: CD RW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.05, 07:31 arius5 napisał: > Jak, nie chce, jaki masz komunikat ? Ja mam komunikat podobnej treści: "TOC nie może być odczytany..." i płyty CD-RW nie mogę sformatować ani nic na nią nagrać. Mogę tylko odczytać dane które są na niej. Tak mi się porobiło po zamianie nagrywarki na nową. Ten problem mam tylko z WSZYSTKIMI płytami CD-RW nagranymi na starej nagrywarce :( Sesje na płytach OCZYWIŚCIE nie są zamknięte - są wielosesyjne. I co wy na to ? Tylko nie wysyłajcie mnie na strony: CDRINFO.PL :( Oni od pewnego już czasu nie są na bieżąco a zresztą większość ich inforamcji są zerżnięte żywcem z orginalnego serwisu CDRINFO.COM i jemu podobnych - zwłaszcza niemieckich :) Link Zgłoś
arius5 Re: CD RW 14.12.05, 08:01 a probowales po prostu skasowac plyte ? Nie formatowac, ale zmazac cala strukture plytki RW. Jest taka opcja w NERO w menu dot. nagrywarki. Link Zgłoś