Dodaj do ulubionych

Sytuacja po formacie....

IP: 195.229.242.* 14.02.06, 21:56
Witam !!

Nie pierwszy raz robiłem format systemu ale pierwszy raz mam taką sytuację.
Po całkowitej instalacji systemu XP HE w Menagerze Urządzeń mam to -
www.shrani.si/pics/devicelre08.jpg
Zainstalowałem wszystko co miałem na dyskietce startowej a mimo to problem nie
znika.Postanowiłem to usunąć ale po restarcie wszystko wraca.
Co z tym zrobić...???

Pozdrawiam Waldek
Obserwuj wątek
    • barracuda7110 Re: Sytuacja po formacie.... 14.02.06, 22:08
      Zainstaluj service pack.
      • Gość: kuba Re: Sytuacja po formacie.... IP: *.interecho.com / *.interecho.com 14.02.06, 22:12
        nie iwem czy to pomoze ale moze sprobuj zanim zaczniesz usuwac zrobic cos takiego:
        panel sterowania-->system-->przywracania systemu-->odptaszkuj okienko jak cie
        zapyta to potwierdz-->i sprobuj usunac

jak to nie to to nie wiem
        • Gość: fox Re: Sytuacja po formacie.... IP: *.dialog.net.pl / *.dialog.net.pl 15.02.06, 01:42
          coś mi się zdaje że nie masz zainstalowanych wszystkich sterowników od płyty.
          • Gość: Waldek Re: Sytuacja po formacie.... IP: 213.42.2.* 15.02.06, 07:22
            Witam !!

Zaznaczyłem "Przywracanie Systemu",po restarcie miałem to -
            www.shrani.si/pics/untitledlyd35.jpg
            I zaraz po tym jak próba zainstalowania się nie powiodła koło zegara wyrosło to
            - www.shrani.si/pics/bukq34.jpg

Czyli wszystko jak poprzednio.
            Co do SP2 to poprzednio miałem go zainstalowanego,ale trochę i z tego powodu
            zrobiłem reinstalkę.Otóz czułem wyraźnie jak mój komp stał się wolniejszy i
            żadne "podkręcanie" nic nie pomogło.
            Nie wiem czy mógl pozostać jakiś ślad po tym co było wcześniej...????

Co do sterowników to zainstalowałe WSZYSTKO co miałem na płytce.Ciekawe bo to
            nie pierwszy raz robiłem reinstalkę a to "zjawisko" mam po raz pierwszy.Czyżby
            "wspomnienia" po SP 2..????

Pozdrawiam Waldek
            • Gość: Waldek Re: Sytuacja po formacie.... IP: 195.229.242.* 15.02.06, 21:23
              Witam !!

Wkurzyło mnie to i zdecydowałem się jeszcze raz zainstalować CAŁY system.
              O dziwo wszystko załadawoało się bez problemów.
              Dzięki za zainteresowanie.
              Pozdrawiam Waldek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka