Dodaj do ulubionych

jaki komputer wybrać?

IP: *.waw.cdp.pl 17.02.06, 16:21
bej, chcę sobie kupić komp dp domu, ale nie wiem jaki. Czy dla portrzeb
domowych (bez gier), tzn, Office i internet wystaczy mi komp o takich
parametrach: Intel Celeron M, 40GB dysk? Jestem amatorką komletna:-(
Obserwuj wątek
    • Gość: mimi Re: jaki komputer wybrać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.02.06, 18:36
      Kup sobie laptopa nie będziesz żałowała. Ja sobie właśnie kupiłam a tego dużego
      grzmota dałam synowi.
    • Gość: rezus Re: jaki komputer wybrać? IP: *.lanet.net.pl 17.02.06, 19:56
      W zupelnosci wystarczy ten procesor ale podaj szczegoly konfiguracji sprzetowej.
      Co do dysku to obecnie jest to maly dysk ale to czy Ci wystarczy zalezy od
      twoich potrzeb. Okresl potrzeby to pomozemy wybrac. 40GB uzywany kosztuje okolo
      130zl. 80GB nowy okolo 220 zl a np. 200GB mozna kupic za 319 zl. Ja mam ten
      ostatni (bardzo dobry stosunek ceny do pojemnosci) i sobie chwale choc jest juz
      dla mnie za maly :(
      • m.gregor A czy nikt nie zauwazyl... 17.02.06, 20:06
        Ze autorka napisala Celeron M i zapewne chodzilo jej o notebooka?
      • dlugopisem Re: jaki komputer wybrać? 17.02.06, 21:48
        > ostatni (bardzo dobry stosunek ceny do pojemnosci) i sobie chwale choc jest >juz dla mnie za maly :(

ponad 90% zastosowania dysków pow. 40GB mają u osób mających dużo nielegalnych filmów i oprogramowania....
        do domu wystarczy
        • Gość: rezus Re: jaki komputer wybrać? IP: *.lanet.net.pl 17.02.06, 23:27
          a kto ich nie ma? :)
          • Gość: antypirat Re: jaki komputer wybrać? IP: *.plock.mm.pl 18.02.06, 13:31
            Gość portalu: rezus napisał(a):

> a kto ich nie ma? :)

norlani ludzie nie mają!
            • Gość: rezus Re: jaki komputer wybrać? IP: *.lanet.net.pl 18.02.06, 13:35
              masz racje "norlani ludzie" ale takich nie znam. to chyba jakas nowa rasa.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka