Gość: I love Rio IP: *.cable.ubr03.gill.blueyonder.co.uk 27.03.06, 22:03 ...mam IE , Opera , Nestcape.....ktora najlepsza ? a moze jeszcze jakas inna ? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: jontek Re: Jaka przegladarka najlepsza ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:17 ja osobiscie wole mozille firefox 1.7 bo u mnie chodzi to najlepiej. Ale każdy powie ci pewnie cos innego dlatego sugeruje zebys popróbował. Każdy ma swoją ulubioną. Link Zgłoś
Gość: I love Rio Re: Jaka przegladarka najlepsza ? IP: *.cable.ubr03.gill.blueyonder.co.uk 27.03.06, 22:20 czyli znaczacych roznic nie ma a jedynie istnieje kwestia gustu i przyzwyczajenia.......... Link Zgłoś
blekot Re: Jaka przegladarka najlepsza ? 28.03.06, 09:03 masz IE, Operę i Netscape i nie widzisz różnicy? no to ładnie Link Zgłoś
Gość: I love Rio Re: Jaka przegladarka najlepsza ? IP: *.cable.ubr03.gill.blueyonder.co.uk 28.03.06, 10:46 ..nie widze roznicy bo od wiekow uzywam IE a pozostale przegladarki mam od wczorej Link Zgłoś
blekot Re: Jaka przegladarka najlepsza ? 28.03.06, 09:02 Gość portalu: jontek napisał(a): > ja osobiscie wole mozille firefox 1.7 firefox 1.7?! łomatko! jak działa? dużo zmian w stosunku do najnowszej wersji 1.5.0.1? :P Link Zgłoś
Gość: Linux user Re: Jaka przegladarka najlepsza ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.03.06, 22:33 Znam jeszcze lynx, links (tekstowe - wspaniale doznanie), konqueror (pod KDE). A tak serio to najlepszy jest Firefox, czasami jesli z jakis powodow nie mozesz/nie chcesz uzywac FF to zostaje Opera. Wielka zaleta FF sa wtyczki, np. adblock i flashblock wplywaja bardzo pozytywnie na doznania wynikajace z przegladania stron www :) Link Zgłoś
Gość: Operator OPERA IP: *.chello.pl 28.03.06, 09:19 Dla mnie najlepsza jest opera,ze wzgledu,ze wszystko mozna sobie poustawiac jak sie chce(chodzi mi o rozmieszczenie) a i gesty wymiataja,bo po co miec myszke z 20 klawiszami,jesli mozna sie nauczyc paru wspomnianych gestow,co baaaaaardzo ulatwia przegladanie netu...ale z drugiej strony to straznie przyzwyczaja i jak sie usiadzie gdzie indziej ,to takie to wszystko wolne... Link Zgłoś
Gość: gandalf711 Re: OPERA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.06, 10:15 na słabe łącze i słaby komp Opera A jak jedno i drugie jest już mocniejsze- to kto by zmienial Ogólnie przyzwyczajenie drugą naturą człowieka Link Zgłoś
Gość: FX dziś Firefox 1.5.0.1 +rozszeszenia "no script" ++ IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 28.03.06, 10:40 Ale tak ustawiony nie otworzy mi wszystkich stron.Dlatego druga przeglądarka np Opera powinna być ustawiona do przeglądania nie blokowania. Link Zgłoś
Gość: xosrow Re: OPERA IP: 217.97.144.* 28.03.06, 11:11 dla mnie liczą się: konqueror,opera, a do zadań specjalnych links - zrób swojej przeglądarce test: www.webstandards.org/action/acid2// Link Zgłoś