Gość: marcel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:54 bez formatowania i nie tracąc danych. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Starik Pru Pru Re: Mam win98, czy moge wgrać win98SE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:25 A po co ci taka zmiana ? W czerwcu tego roku MICROSOFT rezygnuje w ogóle z dalszego wspierania Windows 98/98SE i ME. Jak ktoś znajdzie nową dziurę w systemie w lipcu to już nikt jej nie załata. :) Czas by ci było w końcu przejść na Windows XP - jest już na rynku od 6 lat ! Link Zgłoś
grogreg Re: Mam win98, czy moge wgrać win98SE 11.04.06, 15:27 Ale po co? Do domu Win98 w zupelnosci wystarcza. Link Zgłoś
Gość: Hajer Przodowy Re: Mam win98, czy moge wgrać win98SE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:01 grogreg napisał: > Ale po co? > Do domu Win98 w zupelnosci wystarcza. Nawet "w domu" z Windows 98SE jest już coraz więcej kłopotów niż pożytku ! Dzisiejsze programy lub gry NIE ZAINSTALUJĄ się na starszym systemie jak XP. Co więcej - sterowniki sa pisane już tylko pod XP. Chyba, że ty sam używasz komputera sprzed kilku lat a o programie 'Photoshop' tylko słyszałeś. Ja mam komputer nowy i nie mogę używać Windows 98SE z prostego powodu - brak sterowników pod Win98 do mojego sprzętu ! :) Karta graficzna i nagrywarka DVD działa tylko z XP. A programu 'Photoshop' używam tak samo jak wszyscy - dość żadko - ale mam go. :) Na Win98 on nawet nie zainstaluje się. Link Zgłoś
Gość: Laptopowiec Re: Mam win98, czy moge wgrać win98SE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:13 > A programu 'Photoshop' używam tak samo jak wszyscy - dość żadko - ale mam go. : > ) > Na Win98 on nawet nie zainstaluje się Śmiem wątpic. Ostatnia wersja Photoshopa pewnie sie nie zainstaluje (nie próbowalem) ale starsze wersje bez problemu instalowały sie na 98 czy ME Link Zgłoś
jan-w Re: Mam win98, czy moge wgrać win98SE 11.04.06, 19:32 A jaka to karta i nagrywarka ? Jeśli nie możesz znależć sterowników, to przypuszczam, że ty masz jakiś problem a nie windows... Link Zgłoś
atezag52 Re: Hajer co Ty tu za bzdury wypisujesz ! 11.04.06, 21:46 Może jak wyrąbywałeś przodek to zawadziłeś o rozum? Link Zgłoś
grogreg Re: Mam win98, czy moge wgrać win98SE 11.04.06, 15:26 Jasne, ze mozesz. Nawet na ten sam wolumin. Link Zgłoś