Dodaj do ulubionych

Mam win98, czy moge wgrać win98SE

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 12:54
bez formatowania i nie tracąc danych.
Obserwuj wątek
    • Gość: Starik Pru Pru Re: Mam win98, czy moge wgrać win98SE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 15:25
      A po co ci taka zmiana ?

W czerwcu tego roku MICROSOFT rezygnuje w ogóle z dalszego wspierania Windows
      98/98SE i ME.

Jak ktoś znajdzie nową dziurę w systemie w lipcu to już nikt jej nie załata. :)

Czas by ci było w końcu przejść na Windows XP - jest już na rynku od 6 lat !
      • grogreg Re: Mam win98, czy moge wgrać win98SE 11.04.06, 15:27
        Ale po co?
        Do domu Win98 w zupelnosci wystarcza.
        • Gość: Hajer Przodowy Re: Mam win98, czy moge wgrać win98SE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 18:01
          grogreg napisał:

> Ale po co?
          > Do domu Win98 w zupelnosci wystarcza.

Nawet "w domu" z Windows 98SE jest już coraz więcej kłopotów niż pożytku !
          Dzisiejsze programy lub gry NIE ZAINSTALUJĄ się na starszym systemie jak XP.
          Co więcej - sterowniki sa pisane już tylko pod XP.

Chyba, że ty sam używasz komputera sprzed kilku lat a o programie 'Photoshop'
          tylko słyszałeś.

Ja mam komputer nowy i nie mogę używać Windows 98SE z prostego powodu - brak
          sterowników pod Win98 do mojego sprzętu ! :)
          Karta graficzna i nagrywarka DVD działa tylko z XP.
          A programu 'Photoshop' używam tak samo jak wszyscy - dość żadko - ale mam go. :)
          Na Win98 on nawet nie zainstaluje się.
          • Gość: Laptopowiec Re: Mam win98, czy moge wgrać win98SE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.04.06, 19:13
            > A programu 'Photoshop' używam tak samo jak wszyscy - dość żadko - ale mam
            go. :
            > )
            > Na Win98 on nawet nie zainstaluje się
            Śmiem wątpic. Ostatnia wersja Photoshopa pewnie sie nie zainstaluje (nie
            próbowalem) ale starsze wersje bez problemu instalowały sie na 98 czy ME
          • jan-w Re: Mam win98, czy moge wgrać win98SE 11.04.06, 19:32
            A jaka to karta i nagrywarka ? Jeśli nie możesz znależć sterowników, to
            przypuszczam, że ty masz jakiś problem a nie windows...
          • atezag52 Re: Hajer co Ty tu za bzdury wypisujesz ! 11.04.06, 21:46
            Może jak wyrąbywałeś przodek to zawadziłeś o rozum?
    • grogreg Re: Mam win98, czy moge wgrać win98SE 11.04.06, 15:26
      Jasne, ze mozesz.
      Nawet na ten sam wolumin.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka