Dodaj do ulubionych

najlepsza przegrywarka

IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 08.01.03, 12:10
która przegrywarka cd jest najlepsza?
Obserwuj wątek
    • Gość: zdzichu Re: najlepsza przegrywarka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 15:23
      www.cdrinfo.pl
      • Gość: portal Re: najlepsza przegrywarka IP: proxy / 208.148.241.* 08.01.03, 16:49
        Ja mam taniego LITE-ON 32x pali prawie wszystko
        niekture gry z mocnym kodem tez odpali

moge od kopi zaladowac ale nie zagra
        • Gość: marlo Re: najlepsza przegrywarka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 21:12
          Nie kupuj tylko LG.Ja kupilem i zaluje
    • Gość: leska Re: najlepsza przegrywarka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 22:07
      ja mam TEAC. Tą zewnętrzną, podłączaną na USB. Działa rewelacyjnie. No i jest
      mniejsza od odtwarzacza CD. Jedyny mankament to cena - dziewięć stów.
      Podejrzewam, że są też porównywalne w niższej cenie, tylko nie podłączane na
      zewnątrz.
      • Gość: portal Re: najlepsza przegrywarka IP: *.client.attbi.com 09.01.03, 00:21
        Gość portalu: leska napisał(a):

> ja mam TEAC. Tą zewnętrzną, podłączaną na USB. Działa rewelacyjnie. No i jest
        > mniejsza od odtwarzacza CD. Jedyny mankament to cena - dziewięć stów.
        > Podejrzewam, że są też porównywalne w niższej cenie, tylko nie podłączane na
        > zewnątrz.

9 stów Holly Shit. Przyslij mi $66 + 8% podatku i toche kasy($20)na przesylke
        to Ci wysle LITEON 48x24x48x CD-ReWriter ( Chyba Nero Program tez) z USA
        • ssaczek Re: najlepsza przegrywarka 09.01.03, 23:47
          Gość portalu: portal napisał(a):

> Gość portalu: leska napisał(a):
          >
          > > ja mam TEAC. Tą zewnętrzną, podłączaną na USB. Działa rewelacyjnie. No i j
          > est
          > > mniejsza od odtwarzacza CD. Jedyny mankament to cena - dziewięć stów.
          > > Podejrzewam, że są też porównywalne w niższej cenie, tylko nie podłączane
          > na
          > > zewnątrz.
          >

> 9 stów Holly Shit. Przyslij mi $66 + 8% podatku i toche kasy($20)na
          przesylke
          > to Ci wysle LITEON 48x24x48x CD-ReWriter ( Chyba Nero Program tez) z USA

We Wrocku ta nagrywarka w detalu kosztuje 265zł.
          www.arest.pl/
          Ja mam x40 i sobie bardzo chwale!
        • Gość: leska Re: najlepsza przegrywarka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 12:28
          a też podłączana na USB? Bo ja mam laptopa i inna raczej nie przejdzie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka