Gość: sroka IP: *.do.biaman.man.bialystok.pl 08.01.03, 12:10 która przegrywarka cd jest najlepsza? Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: zdzichu Re: najlepsza przegrywarka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 15:23 www.cdrinfo.pl Link Zgłoś
Gość: portal Re: najlepsza przegrywarka IP: proxy / 208.148.241.* 08.01.03, 16:49 Ja mam taniego LITE-ON 32x pali prawie wszystko niekture gry z mocnym kodem tez odpali moge od kopi zaladowac ale nie zagra Link Zgłoś
Gość: marlo Re: najlepsza przegrywarka IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 08.01.03, 21:12 Nie kupuj tylko LG.Ja kupilem i zaluje Link Zgłoś
Gość: leska Re: najlepsza przegrywarka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 08.01.03, 22:07 ja mam TEAC. Tą zewnętrzną, podłączaną na USB. Działa rewelacyjnie. No i jest mniejsza od odtwarzacza CD. Jedyny mankament to cena - dziewięć stów. Podejrzewam, że są też porównywalne w niższej cenie, tylko nie podłączane na zewnątrz. Link Zgłoś
Gość: portal Re: najlepsza przegrywarka IP: *.client.attbi.com 09.01.03, 00:21 Gość portalu: leska napisał(a): > ja mam TEAC. Tą zewnętrzną, podłączaną na USB. Działa rewelacyjnie. No i jest > mniejsza od odtwarzacza CD. Jedyny mankament to cena - dziewięć stów. > Podejrzewam, że są też porównywalne w niższej cenie, tylko nie podłączane na > zewnątrz. 9 stów Holly Shit. Przyslij mi $66 + 8% podatku i toche kasy($20)na przesylke to Ci wysle LITEON 48x24x48x CD-ReWriter ( Chyba Nero Program tez) z USA Link Zgłoś
ssaczek Re: najlepsza przegrywarka 09.01.03, 23:47 Gość portalu: portal napisał(a): > Gość portalu: leska napisał(a): > > > ja mam TEAC. Tą zewnętrzną, podłączaną na USB. Działa rewelacyjnie. No i j > est > > mniejsza od odtwarzacza CD. Jedyny mankament to cena - dziewięć stów. > > Podejrzewam, że są też porównywalne w niższej cenie, tylko nie podłączane > na > > zewnątrz. > > 9 stów Holly Shit. Przyslij mi $66 + 8% podatku i toche kasy($20)na przesylke > to Ci wysle LITEON 48x24x48x CD-ReWriter ( Chyba Nero Program tez) z USA We Wrocku ta nagrywarka w detalu kosztuje 265zł. www.arest.pl/ Ja mam x40 i sobie bardzo chwale! Link Zgłoś
Gość: leska Re: najlepsza przegrywarka IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 10.01.03, 12:28 a też podłączana na USB? Bo ja mam laptopa i inna raczej nie przejdzie. Link Zgłoś