Dodaj do ulubionych

Jaką nagrywarkę LG CD-R/RW kupić?

26.05.06, 13:16
Właśnie mi sie spaliła nagrywarka CD LG i chcę kupić nowa tlyko mam dylemat
jaki mogel. Może mi ktoś pomoże? I jest także ważna cena żeby nie pzrepłacać.
Miałem "8525b" i nie wiem czy kupić też taką czy np. "8527b" albo inną. Proszę
o pomoc! ;)
Obserwuj wątek
    • Gość: Szajs ! Re: Jaką nagrywarkę LG CD-R/RW kupić? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.05.06, 13:22
      Jedną LG już popsułeś i chcesz nadal LG ??? =:O
      • yarekv7 Re: Jaką nagrywarkę LG CD-R/RW kupić? 26.05.06, 13:29
        No popsułem i żałuje tego!! Ale myślę ze tego błędu nie popełnie jeszcze raz
        wiec chce LG bo uważąm ze to sa jedne z najlepszych nagrywarek i już ;p
        • Gość: pawcio Re: Jaką nagrywarkę LG CD-R/RW kupić? IP: 194.146.128.* 26.05.06, 17:26
          bierz DVD
          LG SUPER-MULTI DVD GSA-5167 OEM
          • Gość: akodo Re: Jaką nagrywarkę LG CD-R/RW kupić? IP: 194.150.97.* 26.05.06, 18:39
            miales na mysli 4167? To nagrywarka DVD+-R/RW. I w zasadzie tylko to sie oplaca
            teraz kupowac, DVDRW jest juz tak tanie ze roznica miedzy CDRW jest niewarta
            zaoszczedzenia. Polecam H20L albo wlasnie 4167
        • Gość: SZAJS ! ! ! Po co LG ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.06, 07:36
          yarekv7 napisał:

> wiec chce LG bo uważąm ze to sa jedne z najlepszych nagrywarek i już ;p

A skąd wiesz, że nie ma lepszych jak używałeś tylko LG ??? :)
          • yarekv7 Re: Po co LG ??? 28.05.06, 19:30
            bo chcę LG CD-R/RW bo DVD już mam Benq dw1620 (brat mi kupił ) wiec nie mogłem
            sobei wybarc ;p a tearz mam do wyboru wiec chciaęłm sięgnąc o pomoc ;]
            • lander3 Re: Po co LG ??? 28.05.06, 20:54
              a tak z ciekawości zapytam to po co ci dwie nagrywarki skoro masz tą Benq
              • Gość: Greg DVD a CD to dwie sprawy IP: *.acn.waw.pl 28.05.06, 21:01
                Często nagrywarki DVD marnie nagrywają CD - to ich "poboczna" funkcjonalność.
                • lander3 Re: DVD a CD to dwie sprawy 28.05.06, 21:04
                  ale ten Benq wypala płytki CD bez problemu
                  • Gość: bolek Re: DVD a CD to dwie sprawy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.06, 21:25
                    no i jeszcze CD-ROMa kup, bo nagrywarki często różnie się kręcą!
                    • yarekv7 Re: DVD a CD to dwie sprawy 30.05.06, 07:35
                      Ponieważ jestem przyzwyczajony jak mam 2 nagrywarki ;p wole sobie umilać życie
                      wiec czemu nie jeśli można ;p
                    • Gość: Greg Re: DVD a CD to dwie sprawy IP: *.acn.waw.pl 30.05.06, 22:24
                      Bolek, daj sobie na wstrzymanie... Każdy ma swoje przyzwyczajenia - jednemu
                      wystarczy pojedynczy napęd, a ja np. mam 3: czytnik DVD, nagrywarkę CD i
                      nagrywarkę DVD, bo ich akurat potrzebuję, każdy ma swoje zalety i wady.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka