ewulka303 19.12.03, 19:10 ...poznać jakieś miłe Mamy. Mam trzyletnią córcię i bardzo brakuje nam znajomych z pociechami. Kiedyś próbowałam poznać kogoś z Ochoty (tu mieszkam), ale nie udało się. Piszcie, może spotkemy się po Nowym Roku? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gretka1 Re: Ciągle próbuję... 19.12.03, 22:54 Witaj, ja mieszkam na ochocie i też szukam towarzystwa. Niestety moje dziecko nie będzie towarzystwem dla Twojego-ma 5 miesięcy. Ale jeśli masz ochotę, możemy się spotykać dla własnej przyjemności gawędzenia podczas spaceru. Mieszkam na Barskiej. Pozdrawiam, Gretka Ps. w niedzielę wyjeżdżam i wracam na pocz.stycznia. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiae Re: Ciągle próbuję... 21.12.03, 23:49 Cześć. Ja też mam trzyletnią córcię) A mieszkam na górnym Mokotowie.Chętnie się umówię do parku. Asia Odpowiedz Link Zgłoś
kasia1303 Re: Ciągle próbuję... 22.12.03, 09:58 Witajcie, też mieszakm na Ochocie. Mam dwoje dzieci 5 i 2 latka. Chętniemy się spotkam z innymi mamami. Ewo, a jak z przedszkolem? Udało Ci się zapisać gdzieś córeczkę? Pozdrawiam, Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Ciągle próbuję... 22.12.03, 14:32 Witam Mieszkam, tj. Joasia, na Gornym Mokotowie. Chetnie sie z Wami spotkamy po Nowym Roku. Zosia skonczyla 2 latka i 7 m-cy. Jakies propozycje co do godziny? Dnia? ________________________ pozdrawiam, Patyk lubiacy wszystko wczesniej zaplanowac Odpowiedz Link Zgłoś
ewulka303 Re: Ciągle próbuję... 23.12.03, 16:07 Witam i dziękuje za odzew. Umówmy się, że zastanowimy się do 6 stycznia nad terminem i miejscem spotkania (może byc park, jeśli będzie ładna pogoda lub jakieś miejsce zamknięte (?)). Wstępnie proponuję 8-go sytcznia (czwartek) ok. godz. 11.00 (tylko gdzie?). Bardzo się cieszę, że Was poznam!!! Wszystkiego dobrego na Święta i na Nowy Rok!!! Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Ciągle próbuję... 23.12.03, 22:08 No to moze na spacerze w jakims parku? Szczesliwice? Łazienki? Pola Mokotowskie? A jak brzydka pogoda to moze w jakiejs sali zabaw? Hula Kula? Kids Play? ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
domali Re: Ciągle próbuję... 23.12.03, 18:01 Ja też bardzo chętnie bym się z Wami spotkała... tylko z powodu zajęć na uczelni pasują mi godziny popołudniowe, ewentualnie weekendy... Aha, mieszkam na Mokotowie. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiae Re: Ciągle próbuję... 30.12.03, 00:26 No i jak dziewczyny?Jak będzie pogoda to ja proponuję Pola Mokotowskie. Blisko z Mokotowa i z Ochoty co wy na to? Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Ciągle próbuję... 30.12.03, 13:27 Pola MOkotowskei sa ok. Rozumiem, ze kolo placyku zabaw. A jak bedzie taka pogoda jak dzis? To jaka sala zabaw? ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
ewulka303 Re: Ciągle próbuję... 30.12.03, 16:06 Gdzie na Polach Mokotowskich jest plac zabaw? Za moich czasów nie było żadnego.. Jeżeli będzie ładna pogoda, to może być. W raie deszczu proszę o propozycja, bo nie znam zbyt dobrze sal zabaw. A termin? Pasuje? Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: Ciągle próbuję... 30.12.03, 16:22 my też sie piszemy na spotkanie Monika i Ola (2latka i 3 miesiące) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiae Re: Ciągle próbuję... 30.12.03, 19:44 Mi termin pasujeNa salach zabaw się nie znam, więc Wy zdecydujcie.Podobno mróz do nas idzie to może nawet byłoby lepiej gdzieś pod dachem....Aśka Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Ciągle próbuję... 04.01.04, 14:52 Czy sa nadal chetni na jakiej spotkanie w czwartek, 08 stycznia, o godz. 10.30 na Polach Mokotowskich, kolo placyku zabaw, ale za to z sankami i jabluszkami? ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: Ciągle próbuję... 04.01.04, 18:34 my jesteśmy chętne Monika z Olą Odpowiedz Link Zgłoś
jani28 Re: Ciągle próbuję... 05.01.04, 09:21 My będziemy. Pozdrowienia Yani + Alinka ( 2,5 ) Odpowiedz Link Zgłoś
joasiae Re: Ciągle próbuję... 05.01.04, 12:26 Dziewczyny a nie dało by się troszkę pózniej? Bo ja mogę nie zdążyć.... Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Ciągle próbuję... 05.01.04, 14:33 Joasiae, ile pozniej? Dziewczyny pozostale, a moze zmienilybysmy miejsce spotkania na Morskie Oko - pelne gorek i pagorkow, dobrych akurat na sanki i jabluszka, skoro snieg ma byc tylko do piatku a i tak wiekszosc z nas jest nie z Ochoty... Co sie stalo z inicjatorka watku? Yani, przyszlybyscie na sanki? ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: Ciągle próbuję... 05.01.04, 15:00 my też jesteśmy za morskim okiem, tam są fajne górki a dopóki jest śnieg to trzeba z niego korzystać. pozdrawiam Monika z Olą Odpowiedz Link Zgłoś
jani28 Re: Ciągle próbuję... Do Patyka 05.01.04, 17:21 Dla nas moze byc i Morskie Oko. Yani Odpowiedz Link Zgłoś
joasiae Re: Ciągle próbuję... 05.01.04, 19:04 Hey.Mi wszystko jedno do jakiego parku.Może być Morskie Oko ) Tylko troszkę pózniej dziewczyny...może 11.30....Asia Odpowiedz Link Zgłoś
ewulka303 Re: Ciągle próbuję... 06.01.04, 16:19 Jestem!!! Miałam ostatnio utrudniony dostęp do komputera i nie mogłam się zgłosić. Niestety, jak to bywa w zimie i jast czysta złośliwością losu moja mała rozchorowała się dziś w nocy, ma gigantyczny katar i jest strasznie przeziębiona. Jeżeli macie ochotę, spotkajcie się beze mnie, ja dobiję w innym terminie ze zdrowym dziecięciem lub przełóżmy spotkanie na np. 22.01.04. Daje nam to szansę na pozbycie się choróbska. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
monika_d_edziecko Re: Ciągle próbuję... 06.01.04, 21:14 My będziemy w czwartek o 10.30 w Morskim Oku i mam nadzieję, że nie tylko my. A 22 możemy też się spotkać pozdrawiam Monika i Ola Odpowiedz Link Zgłoś
joasiae Re: Ciągle próbuję... 07.01.04, 23:55 Hmm. Ale w którym miejscu na Morskim Oku? Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Ciągle próbuję... 08.01.04, 14:09 Bylysmy na gorkach obok Ambasady Albanii, co juz jej nie ma... ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
patyk.od.zosi Re: Ciągle próbuję... 08.01.04, 14:07 My 22 nie mozemy. ________________________ pozdrawiam, Patyk, mama Zosi 2001 Odpowiedz Link Zgłoś
joasiae Re: Ciągle próbuję... 08.01.04, 17:39 Przepraszam was bardzo ale nie zdążyłam.Głupio mi teraz okropnie Ja 22 mogę. Asia Odpowiedz Link Zgłoś