swawolny.diabel 14.06.06, 08:33 coraz wicej blędów. Kazda kolejna wersja sypie sie bardziej od poprzedniej. Najlepszym rozwiązaniem dla tej przeglądarki byłoby zaprzestanie jej rozwoju. Link Zgłoś Obserwuj wątek
user0001 Re: Firefox schodzi na psy. 14.06.06, 08:52 Opisuje te błędy, podawaj dokładną receptnę na powtórzenie błędu, developerzy będą Tobie wdzięczni (póki co, żyję w słodkiej nieświadomości i powtarzam: u mnie to działa. Link Zgłoś
Gość: adaś Re: Firefox schodzi na psy. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.06, 09:37 Jak to dobrze, że nie ma obowiązku używania Firefoxa! Jak ci się nie podoba to używaj czegoś innego, proponuję IE (jest płatny i obowiązkowy przy przeglądaniu niektórych stron). I pamiętaj, że "darowanemu koniowi nie zagląda się w zęby". Link Zgłoś
Gość: retard Re: Firefox schodzi na psy. IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 14.06.06, 10:53 swawolny.diabel napisał: > coraz wicej blędów Usuń wirusy,odinstaluj firefoxa całkowicie(wcześniej wyeksporuj bookmarks,nie wiem jak,bo tego nie robię)i zainstaluj najnowszą wersję.Powinno chodzić jak burza szczególnie przy małej ilości sprawdzonych dodatków.Firefoks schodzi,bo przypomina komercyjnego Internet Eksplorera 7. Link Zgłoś
Gość: Ktos Re: Firefox schodzi na psy. IP: *.pronet.lublin.pl 14.06.06, 11:50 > burza szczególnie przy małej ilości sprawdzonych dodatków.Firefoks schodzi,bo > przypomina komercyjnego Internet Eksplorera 7. Zakrztusiłem się napojem. To przecież Internet Explorer 7 jest kopią Firefoksa, a nie odwrotnie! :-) Link Zgłoś
kell99 Re: Firefox schodzi na psy. 14.06.06, 14:43 Ktos napisał(a): >> burza szczególnie przy małej ilości sprawdzonych dodatków.Firefoks >> schodzi,bo przypomina komercyjnego Internet Eksplorera 7. > Zakrztusiłem się napojem. To przecież Internet Explorer 7 jest kopią > Firefoksa, a nie odwrotnie! :-) Wystarczylo spojrzec na 'nicka' osoby odpowiadajacej;) PS. Probowaj ktos bete Flocka? Calkiem mila przegladarka. RSS, zdjecia i (brrr) blogi sa swietnie zintegrowane z przegladarka. FF w troche innym wcieleniu (i tak importuje profil FF, dzialaja rozszerzenia, bo Flock to FF 1.5 z innym gui). Link Zgłoś