Dodaj do ulubionych

Tryb awaryjny

IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.06, 20:07
Witam, mam prośbę z włączeniem trybu awaryjnego. Przy włączeniu komputera
(system Windows XP) przyciskam przycisk F8 i nie pojawia się informacja o
włączeniu trybu awaryjnego. Potrzebuje go uruchomić, ponieważ mam do
usunięcia program, który nie chce się w żaden inny sposób odinstalować się z
mojego komputera.
Bardzo prosiłabym o pomoc!
Obserwuj wątek
    • neder Re: Tryb awaryjny 17.06.06, 20:32
      to chyba twój 3 post w tej sprawie?

Start > Uruchom > msconfig > boot.ini > safeboot
      • Gość: Magda Re: Tryb awaryjny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.06, 20:55
        Pisałam kilka razy aż w końcu ktoś fachowo mi poradził :-)
      • Gość: Magda Re: Tryb awaryjny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.06, 20:57
        Udało mi się dzięki twojej radzie przejść w tryb awaryjny ale i tak nie udało
        mi się skasować tego programu :( siostra zainstalowała jakiś durny program
        edukacyjny i nie można go teraz usunąć a tylko niepotrzebnie zapycha dysk
        • Gość: T-800 Re: Tryb awaryjny IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 17.06.06, 21:20
          To usuń folder ręcznie. Nie jest to zalecana metoda, ale czasem można sobie
          pozwolić. ;-)
          • Gość: Magda Re: Tryb awaryjny IP: *.aster.pl / *.aster.pl 17.06.06, 21:36
            Właśnie w tym problem, że nie mogę tego zrobić, folderu nie ma w systemie,
            został chyba usunięty przez moją rozgarniętą siostrę a jak wchodzę w
            zainstalowane programy na dysku to nadal widzę ten jej program który ma aż 300
            MB! Próbowałam usunąć go przez "oczyszczanie dysku" ale pojawiał się
            komunikat "nie można zlokalizować pliku instalacji" i usunąć go nie mogę. No i
            nadal jestem w kropce, bo nie wiem co zrobić :(
            • kamil_350 Re: Tryb awaryjny 17.06.06, 23:00
              bo to jest rozmiar który ta aplikacja miała po zainstalowaniu. jeśli jej nie ma na dysku to te 300mb jest wolne. To jest tylko rozmiar jaki system ma zapisany w swojej bazie informacji.
              • kamil_350 P.S. 17.06.06, 23:01
                A pozycja w dodaj usuń programy nie powinna ci zbytnio przeszkadzć :-)
                • Gość: wells Re: P.S. IP: 83.238.237.* 18.06.06, 18:24
                  Eeee tam. Zainstaluj ten program jeszcze raz i usuń go w cywilizowany sposób.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka