timon1 27.01.03, 11:18 Mam SDI i najnowsze Kazaa,a transfer mam w porywach4.5kb/s .Pomóżcie biedakowi i poradcie.Z góry wielkie dzięki Link Zgłoś Obserwuj wątek
jacek19 Re: mam problemy z Kazaa-mała prędkość transferu 27.01.03, 11:29 :) To i tak dobrze ja momentami nie mam nawet 1 kb a czasami nawet 12 kb/s:D Najpierw wylacz wszystkie programy sciagajace w tle.. potem zainstaluj Kaza Lite najlepiej najnowsza wersje i odpal taki programik co jest w Kaza Lite Speed Up i to powinno Ci troszke pomoc w sciaganiu plikow aha jeszcze jedno pobieraj te pliki gdzie duzo uzytkownikow je w tedy idzie na maxa:)) Pozdrawiam:)) Link Zgłoś
Gość: Liz Re: mam problemy z Kazaa-mała prędkość transferu IP: *.acn.waw.pl 27.01.03, 21:50 Jacek dobrze radzi ale oprócz tego mnie się wydaje że prędkośc transferu może być rózna w zależności od kogo ściągasz, jakie ta osoba ma połączenie i jakie ma ustawienia w ograniczeniach upload. Wszyscy myślą że jak zainstalują Kaza to będą ściągać z prędkościa 50kb/s co najmniej. Raz szybciej raz wolniej nie ma tak dobrze! Link Zgłoś
Gość: palacz Re: mam problemy z Kazaa-mała prędkość transferu IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 28.01.03, 10:57 Zgadzam się. Bardzo duże znaczenie ma to, od kogo ściągasz. Niedawno byłem za granicą i tak mialem kablowe połączenie z internetem. Transfer od niektórych dochodził do 150 kb/s, a u innych tylko 3 kb/s. Tak, że musisz próbować i szukać kolesi z dobrym transferem. Link Zgłoś
chmchm Re: mam problemy z Kazaa-mała prędkość transferu 29.01.03, 18:11 racja święta, ja mam takiego pecha że prędkości najczęściej wyrażone sa w liczbach po przecinku niestety, myślałem że coś nie tak jest dopóki nie trafiłem na połączenie z jakimś skandynawskim użytkownikiem! łaaa to była jazda! kilkadziesiat kb/s! więc szczęścia życzę.. Link Zgłoś