Dodaj do ulubionych

mam problemy z Kazaa-mała prędkość transferu

27.01.03, 11:18
Mam SDI i najnowsze Kazaa,a transfer mam w porywach4.5kb/s .Pomóżcie
biedakowi i poradcie.Z góry wielkie dzięki
Obserwuj wątek
    • jacek19 Re: mam problemy z Kazaa-mała prędkość transferu 27.01.03, 11:29
      :) To i tak dobrze ja momentami nie mam nawet 1 kb a czasami nawet 12 kb/s:D
      Najpierw wylacz wszystkie programy sciagajace w tle.. potem zainstaluj Kaza
      Lite najlepiej najnowsza wersje i odpal taki programik co jest w Kaza Lite
      Speed Up i to powinno Ci troszke pomoc w sciaganiu plikow aha jeszcze jedno
      pobieraj te pliki gdzie duzo uzytkownikow je w tedy idzie na maxa:))
      Pozdrawiam:))
      • Gość: Liz Re: mam problemy z Kazaa-mała prędkość transferu IP: *.acn.waw.pl 27.01.03, 21:50
        Jacek dobrze radzi ale oprócz tego mnie się wydaje że prędkośc transferu może być rózna w zależności od kogo ściągasz, jakie ta osoba ma połączenie i jakie ma ustawienia w ograniczeniach upload. Wszyscy myślą że jak zainstalują Kaza to będą ściągać z prędkościa 50kb/s co najmniej. Raz szybciej raz wolniej nie ma tak dobrze!
        • Gość: palacz Re: mam problemy z Kazaa-mała prędkość transferu IP: *.delcom.pl / 192.168.0.* 28.01.03, 10:57
          Zgadzam się. Bardzo duże znaczenie ma to, od kogo ściągasz. Niedawno byłem za
          granicą i tak mialem kablowe połączenie z internetem. Transfer od niektórych
          dochodził do 150 kb/s, a u innych tylko 3 kb/s. Tak, że musisz próbować i
          szukać kolesi z dobrym transferem.
          • chmchm Re: mam problemy z Kazaa-mała prędkość transferu 29.01.03, 18:11
            racja święta, ja mam takiego pecha że prędkości najczęściej wyrażone sa w
            liczbach po przecinku niestety, myślałem że coś nie tak jest dopóki nie
            trafiłem na połączenie z jakimś skandynawskim użytkownikiem! łaaa to była
            jazda! kilkadziesiat kb/s! więc szczęścia życzę..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka