Dodaj do ulubionych

Dzień dobry :P

14.11.11, 13:19
Co u was dobrego? Proszę o krótką relację z ostatniego pół roku :)
Obserwuj wątek
    • 8n Re: Dzień dobry :P 14.11.11, 14:49
      myslalam o Tobie w kąpieli!

chcialam zebys zdradzila (przypomniala) jak sie nazywa krolewski srodek, ktory kupie w aptece i ktory sprawi, ze moje pięty będą mięciutkie jak puch!
      • liisa.valo Re: Dzień dobry :P 14.11.11, 14:53
        Witajże, ja się kurowałam kremem z woskiem pszczelim. Nie pamiętam nazwy firmy, ale kosztuje w okolicach dyszki. Z tańszych specyfików jest w Rossmanie (marka rossmanowa) taka maść z jakimś łojem jelenim - jak Cię nie brzydzi i nie jest sprzeczne z ideologią, to warto sprawdzić.
      • qw994 Re: Dzień dobry :P 15.11.11, 07:02
        Jest taki płyn, Dermesa się zwie. Świetny. Na dłonie też.
        wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=6549&next=1
    • stedo Re: Dzień dobry :P 14.11.11, 19:02
      Zaduszki już były!! Wszelki duch.. i wszyscy święci... zjawa jakaś duszna czy coś???!!!;)))
      • liisa.valo Re: Dzień dobry :P 14.11.11, 19:25
        Zjawa... wątpliwej natury komplementa prawicie... :D
    • kkuki Re: Dzień dobry :P 14.11.11, 19:46
      matkobosko!
      A Ciebie gdzie wcielo malpo jedna? :D
      • liisa.valo Re: Dzień dobry :P 14.11.11, 19:55
        Któregoś dnia, jadąc do mojej okropnej pracy, powiedziałam sobie: TAK, DZISIAJ JEST TEN DZIEŃ! Poszłam do szefowej, zapytałam, czy jak dzisiaj złożę wypowiedzenie, to mogę od jutra już nie przychodzić do pracy. Spakowałam tylko to, co zmieściło się do samochodu, pozostałe książki wysłałam sobie sama DHLem. Od września mieszkam w nowym miejscu, szczęśliwym zbiegiem okoliczności zawodowo robię to, co kocham, pracuję z ludźmi, których uwielbiam i jeszcze mi za to płacą. Lepiej śpię, lepiej się czuję, lepiej wyglądam... wszystko jest lepiej, co potwierdza moją teorię, że jak się zrobi coś szalonego, to dookoła nas zaczynają się dziać tak niesamowite rzeczy, że w ogóle... uuu, nie wiem, co się dookoła mnie dzieje :)
        • kkuki Re: Dzień dobry :P 14.11.11, 20:01
          O, podoba mi sie! :D
          Fajnie, ze sie ulozylo.
          Gdziez to, to nowe miejsce? :)
          • liisa.valo Re: Dzień dobry :P 14.11.11, 20:08
            Ty lepiej się tłumacz, gdzie Ciebie wywiało, bo coś tu czytałam, że uciekłaś z Trójmiasta...
            • kkuki Re: Dzień dobry :P 14.11.11, 20:20
              Ano. Po Londonie sie rozbijam. Za niecale 2 miesiace rok strzeli.
              Odbijam paleczke, tudziez o mejla sie dopraszam, w razie gdybys niepublicznie wolala :>
              • liisa.valo Re: Dzień dobry :P 14.11.11, 20:23
                Hehe, maila na pewno ci śmignę, chociaż nie obiecuję, że dzisiaj, bo jeszcze muszę dzisiaj popracować - swoją drogą, do pracy powinnam się zaopatrzyć w kompa nie podłączonego do internetu :) Na razie powiem tylko tyle, że w tej chwili przebywam na północ od Poznania, jednakże nie jest to precyzyjne określenie, gdyż na nasze nieszczęście mamy jeszcze wschodnią Polskę i zachodnią, a nie tylko północną i południową :D Ale powiedzmy, że blisko twych rodzinnych stron :)
        • qw994 Re: Dzień dobry :P 15.11.11, 06:58
          > Któregoś dnia, jadąc do mojej okropnej pracy, powiedziałam sobie: TAK, DZISIAJ
          > JEST TEN DZIEŃ! Poszłam do szefowej, zapytałam, czy jak dzisiaj złożę wypowiedz
          > enie, to mogę od jutra już nie przychodzić do pracy.

O, genialnie. A co na to szefowa? :)
          • liisa.valo Re: Dzień dobry :P 15.11.11, 10:46
            Najpierw zrobiła ten swój piękny dzióbek i powiedziała: Wróć na razie do pracy, ja Cię za moment poproszę i wtedy porozmawiamy. A potem mnie zawołała i zapytała, jakie są przyczyny mojej decyzji, więc jej wyjaśniłam, że mniej więcej od pół roku nie da się tu pracować (tu uzasadnienie, dlaczego) i w związku z tym nie chcę się już dłużej męczyć. Na co ona powiedziała, że jest jej bardzo przykro, ale to jest oczywiście moja decyzja i mam do niej prawo.
            • qw994 Re: Dzień dobry :P 15.11.11, 18:37
              Oooo... No proszę, czyli pełna kulturka :)
              • liisa.valo Re: Dzień dobry :P 15.11.11, 19:00
                Przypuszczalnie już nikt nigdy mnie tak nie uszczęśliwi, jak ja siebie samą wtedy właśnie :)
                • qw994 Re: Dzień dobry :P 15.11.11, 19:19
                  No i super :)
            • redundant Re: Dzień dobry :P 16.11.11, 16:26
              liisa.valo napisała:

> ... zrobiła ten swój piękny dzióbek i powiedziała: Wróć na razie do pracy,
              > ja Cię za moment poproszę ...

Rzeczywiście piękny musiał być ten dzióbek, skoro usłyszałaś, że przez duże "C" powiedziała. :)
              • liisa.valo Re: Dzień dobry :P 18.11.11, 00:14
                Bo ona jest bardzo kulturalna, więc na pewno tak zrobiła.
                • redundant Re: Dzień dobry :P 18.11.11, 10:36
                  Ale znów masz dyskusyjną sygnaturkę. :P
                  Jak mawiają wybitne śpiewaczki na emeryturze - wolę żałować, że nie zaśpiewałam partii X., niż miałabym żałować, że ją zaśpiewałam.
                  • liisa.valo Re: Dzień dobry :P 08.12.11, 12:31
                    redundant napisał:

> Ale znów masz dyskusyjną sygnaturkę. :P

Ja w ogóle jestem dyskusyjna :)
                    • redundant Re: Dzień dobry :P 08.12.11, 14:07
                      Problemowa to może tak, ale żeby od razu dyskusyjna... :P
                      • liisa.valo Re: Dzień dobry :P 08.12.11, 23:49
                        Pfff... zawsze, całe życie, chciałam być kontrowersyjna. A wychodzi mi tylko problemowa... Pech...
    • berta-death Re: Dzień dobry :P 14.11.11, 19:46
      Forum jeszcze się trzyma. Nawet jakiś wątek powstał w ciągu tego półrocza. Ale gadaj co u ciebie. Ville się wreszcie oświadczył czy nadal twierdzi, że nie jest dość mroczy by być ciebie godnym?
      • liisa.valo Re: Dzień dobry :P 14.11.11, 19:57
        Nie oświadczył się. W ogóle coś mi się takiego stało, że tak jak nigdy nie zakochiwałam się w porządnych facetach, tylko w zafajczonych obdartusach z dziarami na ramionach, tak nagle mi się pozmieniało o 180 stopni :) Teraz wolę zdrowożyjących, wysportowanych, niepalących, klasycznie pięknych :)

A że forum żyje, widzę. Bardzo mię to cieszy :)
        • gupia_rzona Re: Dzień dobry :P 15.11.11, 11:46
          jejku jakże się cieszą me oczy! martwiłam się, co u Ciebie!
    • forumowicz_pospolity Re: Dzień dobry :P 18.11.11, 13:11
      dobry!
      krotko:po staremu, szary obywatel kraju wschodniej Europy, no srodkowej żeby nie było
      zastanawiam sie nad triathlonem, tylko nie lubie biegac(tzn lubie ale za piłką) i to jest problem
      • wilowka Re: Dzień dobry :P 18.11.11, 18:45
        Cze Liska :*

Forumowiczu, może se puść co przodem, będziesz miał motywację do gonienia? ;)
      • liisa.valo Re: Dzień dobry :P 08.12.11, 12:32
        forumowicz_pospolity napisał:

> dobry!
        > krotko:po staremu, szary obywatel kraju wschodniej Europy, no srodkowej żeby ni
        > e było
        > zastanawiam sie nad triathlonem, tylko nie lubie biegac

To wybierz jakiś duplon :)
    • thank_you Re: Dzień dobry :P 22.11.11, 13:39
      Cześć Lisa. :-)
    • sru_karka Re: Dzień dobry :P 23.11.11, 12:55
      Heeej ;)
      Dobrze Cię widzieć!

U mnie zmieniło się jedno: nastawienie do życia. Czasem trzeba dostać ostro po tyłku, żeby nabrać pokory. Pracuję nad tym :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka